Burak'tan ders gibi sözler

Futbol Plus dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Futbol Oscarları"nda, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı.Yeşilyurt'ta Polat Otel Champions Bar'da düzenlenen ödül törenine katılan Burak; teknik direktör Şenol Güneş'i yere göğ

Burak'tan ders gibi sözler

Futbol Plus dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Futbol Oscarları"nda, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı.

Yeşilyurt'ta Polat Otel Champions Bar'da düzenlenen ödül törenine katılan Burak; teknik direktör Şenol Güneş'i yere göğe sığdıramazken, Trabzonspor'dan ayrılan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz'a sitem etti.

Şenol Güneş sayesinde 'yıldız' olduklarını belirten Burak, "Umarım Selçuk ve Egemen gelecek sezon Şenol hocayı aramaz" dedi.

 '5 yıllık yeni imza atmaya hazırım'

"Şenol hocam bizleri işleyerek birer altın haline getirdi" ifadesini kullanan Burak, "Üzerimizdeki emekleri inkar edilemez. Bunu Selçuk da Egemen de çok iyi biliyor" diye konuştu.

Trabzonspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Burada çok mutluyum. Şimdiden boş mukaveleye 5 yıllık imza atmaya hazırım. Hocam Şenol Güneş'ten öğreneceğim daha çok şey var. Onun kadrosunda olmaktan gurur duyuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor