"Burak'ın olmaması avantajımız"

Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde Macit Özcan Spor Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, kırmızı-lacivertli futbolcular düz koşu

"Burak'ın olmaması avantajımız"

Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde Macit Özcan Spor Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, kırmızı-lacivertli futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışması yaptı.

Teknik direktör Sağlam, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, hafta sonu ciddi bir ekiple oynayacaklarını söyledi.

Son haftalarda yaşadıkları sıkıntılardan kurtulabilmek için bu maça farklı bir gözle bakarak, hazırlıklarını da bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade eden Sağlam, ''Zor bir mücadele olsa da istediğimizi alacağımıza inanıyorum'' dedi.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın kendilerine karşı takımda yer alamayacağına işaret eden Sağlam, ''Burak tarzında özellikle şu anda Türkiye'nin rekora giden bir oyuncusunun olmaması bizim için avantaj. Ama yerine oynayacak diğer oyuncularda kaliteli oyuncular. Dolayısıyla Trabzonspor'un bu açıyı kapatabilecek gücü ve geniş kadrosu bulunuyor'' diye konuştu.

Sağlam, Zurita, Tonia Tisdell ve Erdal'ın sakatlıklarının sürdüğünü, Barış'ın ise kart cezalısı olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler