"Burak'a 15 de verseler satmam"

Başkan Sadri Şener, Burak için "Güneş'e dua etmeli. 15 de 16 da verseler şimdi kimseye satmam" dedi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şu ana kadar hem ligde hem de Milli Takım'da yıldızı parlayan Burak Yılmaz için, "Şenol Güneş'e dua etsin. Onu öyle bir no

"Burak'a 15 de verseler satmam"

Başkan Sadri Şener, Burak için "Güneş'e dua etmeli. 15 de 16 da verseler şimdi kimseye satmam" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şu ana kadar hem ligde hem de Milli Takım'da yıldızı parlayan Burak Yılmaz için, "Şenol Güneş'e dua etsin. Onu öyle bir noktaya getirdi ki biz de Trabzonspor camiası olarak mutluyuz. Efendi, düzgün bir çocuk. Kendini çok çok geliştirdi. Kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Nazar değmez inşallah" dedi. Başkan Sadri Şener, "Burak için 15 milyon Euro'luk bir teklif gelse satar mısınız?" sorusuna, "Ne 15 ne 16'ya satmam.. Böyle bir gündem dahi olsa Burak bize Avrupa ve lig için lazım. Satışı söz konusu olamaz" cevabını verdi.

REAL İLE AYNI DURUMDAYIM!
Konu başka bir isme geldi. O da kaleci Tolga Zengin'di... Real Madrid ile adı geçen kalecisi için Trabzonspor Başkanı, "Real Madrid'le ilgili bir durum yok. Zaten olsa da ben onu kimseye vermem. Real de Şampiyonlar Ligi'nde ben de... Neden satayım oyuncumu?" yorumunda bulundu.

SIRA GELDİ İDMAN SAHASINA
"Çim operasyonu nasıl oldu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Support in Sport (SIS) geldi. Anlattı. Biz de 'Tamam değiştirelim' dedik. Aslında bu iş 3-4 günde nasıl olacak diye de düşündüm. Baktım; olmuş. Cuma günkü Ankaragücü maçına yetişiyor. Çimin maliyetinden sonra nakliye parası çok yüksek. Hollanda'dan bu iş için bir kep, alet ve makinalar geldi. Her işi bir bilene yaptırmak lazım. Geçen sene yanlış yaptık. Şimdi Şenol Hoca idman sahalarını da elden geçirelim diyor. Bakacağız." Son söz CSKA Moskova maçı üzerine: "Ne onlar favori ne de biz. Bu maç önemli bir dönemeç.. Güzel olacak güzel."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor