Burak Yılmaz'ın babası konuştu

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Azerbaycan'ı 1-0 yenerek play-off biletini alan A Milli Takım'ın tek golünü kaydeden Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, oğlunun başarısıyla gururlanıyor.Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un t

Burak Yılmaz'ın babası konuştu

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Azerbaycan'ı 1-0 yenerek play-off biletini alan A Milli Takım'ın tek golünü kaydeden Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, oğlunun başarısıyla gururlanıyor.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörlüğünü yapan Fikret Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun attığı golle milli takımın play-off şansı yakalamasının mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Oğlunun performansından oldukça memnun olduğunu ve başarılarının devamını beklediğini belirten Yılmaz, şunları söyledi:

''Oğlumla gurur duyuyorum. Baba olarak gurur duymamak, heyecanlanmamak mümkün değil. Beni ve ailemi çok mutlu etti. İnsan bir gol atarsa, bir daha, bir daha atmasını arzu ediyor. Maçı izlerken çok heyecanlandım. Orada sadece Burak'ın başarısı önemli değildi. Hepsi birer Burak Yılmaz'dı benim için. Milli takım play-off'a kaldı, inşallah başarılarının devamını bekliyoruz. Oğlum güzel işler yapıyor ve beni mutlu ediyor. Allah ona sağlık versin. Bizi onurlandırıyor, gururlandırıyor. Her baba gibi oğlumla gurur duyuyorum.''

Maçı izlerken yaşadığı duyguları anlatmanın mümkün olmadığını belirten baba Yılmaz, ''Maçı izlerken yaşadığım duygular anlatılmaz, yaşamak lazım. Oğluma her zaman kendisine iyi bakmasını, ahlaklı olmasını, önce insan, önce adam olmasını tavsiye ediyorum. Oynamadığı zamanlar üzülmemesini istiyorum. Çünkü tercih edildiğiniz bir yerde üzülmemeniz lazım'' dedi.

Baba Yılmaz, oğluna, sahada mücadele ederken, babasını bile tanımaması, maça kontsantre olması gerektiğini, hocalarına karşı saygılı davranmasını söylediğini ifade ederek, ''Futbol, Allah vergisi bir yetenektir. Burak'ın bu yeteneği vardı, yeteneğinin üstüne koyup inşallah daha çok iyi işler yapacak. Henüz daha yolun başında, daha yapacağı çok iş var'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler