Burak Yılmaz'ı en çok ne üzdü?

Trabzonspor'un gol makinesi Burak Yılmaz, açıklamalar yaptı. Kaçan şampiyonluğu değerlendiren Burak "Henüz kendime gelemedim. Bir de milli takıma gidip Fenerbahçeli oyuncuların sevincini görünce daha da üzüldüm" dedi.Galatasaray'a transfer olan eski takım

Burak Yılmaz'ı en çok ne üzdü?

Trabzonspor'un gol makinesi Burak Yılmaz, açıklamalar yaptı. Kaçan şampiyonluğu değerlendiren Burak "Henüz kendime gelemedim. Bir de milli takıma gidip Fenerbahçeli oyuncuların sevincini görünce daha da üzüldüm" dedi.

Galatasaray'a transfer olan eski takım arkadaşı Selçuk İnan hakkında da konuşan Burak, Trabzonspor'un Selçuk'u çok arayacağını söyledi.

Burak Yılmaz; Şampiyon olan takımla aynı puanda olup şampiyon olamamak bizi gerçekten çok üzdü. Ama kısmet değilmiş. Belki Fenerbahçe hak etti. 17 maçta 16 galibiyeti Barcelona bile yapamadı. Mağlup olsalar şampiyon olacaktık ama olmadı. Demek ki onlar inanmışlar, o havayı yakalamışlar. Bizim de aynı havayı yakaladığımızı düşünüyorum. Hem arkadaşlık hem dostluk hem hocamız hem yönetim hem taraftar olarak ama olmadı. Ama Trabzonspor en az bu sene ki gibi bu kupayı kovalayacak. Ben buna inanıyorum.

Kaç günde kendine geldin?

Kendime gelemedim. Geçmişe göre iyiyim ama yine de şoku atamadım. Hele bir de Milli takıma gidip de Fenerli futbolcuların mutluluğunu görmek beni daha çok üzdü. Gerçekten çok üzüldük. Çünkü biz çok inandık. En az Fenerbahçe kadar da hak ettiğimize inanıyorum. Eminim Fenerbahçeliler de bizim hak ettiğimizi düşünüyorlardır. Biz Fenerbahçe’yi tebrik ediyoruz. Biz de iyi bir takımdık. Trabzonspor bu sene ki başarısı ile lige yeniden damga vurmuştur.

BENİM DE BÜYÜK KULÜPLERDE HEDEFLERİM VAR AMA…

Benim de büyük kulüplerde hedeflerim var, Avrupa hayalim var. Ama bakıldığı zaman benim Trabzonspor’la 1 yıl daha kontratım var. Şuanda da bana kontratı uzatmayı istediklerini söylediler. Ben Trabzonspor’a kendi adıma çok şey kattığımı düşünüyorum. Aynı şekilde Trabzonspor’da bana çok şey verdi. Benim kendime özgü birkaç kriterim var. Onlar halledilirse ki kabul edeceklerini düşünüyorum. Biraz olsun kendimi değerli hissetmek adına bir sıkıntı yaşatmayacağını düşünüyorum. Sıkıntı çıkmazsa ben seve seve yıllarca Trabzonspor’da forma giyerim.

-HİDDİNK SENİ ÇOK BEĞENİYOR-

Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hiddink bana güvendi beni oynattı bende onu mahcup etmediğimi düşünüyorum. Hiddink’e bana güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Herkes biliyor ki ben bu formayı çok zor yakaladım. Ve asla bırakmayacağım.

-SELÇUK İNAN KONUSU-

Selçuk Trabzonspor’u çok arar. Gitsem bende çok ararım. Selçuk benim arkadaşlıktan öte kardeşim. Ben genç milli takımın en alt düzeyinden beri onla birlikte oynuyorum. Tabi ki de Selçuk’u arayacağım. Hem arkadaş olarak hem de futbolcu olarak çok şey katmıştır. Onu çok özleyeceğim. Ama ona da saygı duymak lazım. Hayatına böyle devam etmek istedi. O her şeyin en iyisini hak ediyor, dilerim her şey güzel olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler