Burak Yılmaz'dan rahatlatan söz!

Yönetime, "Yurt içi sözleşmeme '20 milyon euro'ya serbest kalır' yazabilirsiniz!.." dedi.Sözleşmesinde "5 ile 10 milyon arasındaki bir rakama serbest kalır" şeklinde bir madde olduğu öğrenilen Burak Yılmaz, Trabzonspor'a asla ihanet etmeyeceğini dile geti

Burak Yılmaz'dan rahatlatan söz!

Yönetime, "Yurt içi sözleşmeme '20 milyon euro'ya serbest kalır' yazabilirsiniz!.." dedi.

Sözleşmesinde "5 ile 10 milyon arasındaki bir rakama serbest kalır" şeklinde bir madde olduğu öğrenilen Burak Yılmaz, Trabzonspor'a asla ihanet etmeyeceğini dile getirdi. 

Bu maddenin ancak yurt dışına transferle yürürlüğe girebileceği öğrenilirken, milli futbolcudan bordo-mavilileri sevindirecek bir haber geldi. Burak, başkan Sadri Şener'i arayarak, "Yurt içi için sözleşmeme '20 milyon euro'a serbest kalır' yazın başkanım" dedi.

SELÇUK DEĞİLİM
Trabzonspor ile sözleşmesini 3 yıl uzattığını hatırlatan Burak, şöyle konuştu: "2014-15 sezonunun sonuna kadar bu formayı gururla taşımaya hazırım. Bu günlere gelmemde Trabzonspor'un büyük emeği var.

Kulübüme borcumu ödemeden hiçbir yere gitmem. Selçuk İnan kendi şartları gereği G.Saray'a gitti. Benim durumum farklı. O ilk kez İstanbul'a gitti. Bense iki kez orada şansımı denedim ve bana değer vermediler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor