Burak Yılmaz ve Tolga korkusu!

Trabzonspor'da Tolga ile Burak Yılmaz'ın sözleşmesinde, 5 ila 10 milyon Euro arasındaki bir rakama serbest kalır ifadesinin olması yönetimde tedirginlik yarattı.Trabzonspor'u bu sezon yıldızları daha bir parlayan kaleci Tolga ve Burak Yılmaz stresi bastı.

Burak Yılmaz ve Tolga korkusu!

Trabzonspor'da Tolga ile Burak Yılmaz'ın sözleşmesinde, 5 ila 10 milyon Euro arasındaki bir rakama serbest kalır ifadesinin olması yönetimde tedirginlik yarattı.

Trabzonspor'u bu sezon yıldızları daha bir parlayan kaleci Tolga ve Burak Yılmaz stresi bastı. Başkan Sadri Şener, "İkisine teklif gelse de satmayı şu an için düşünmüyoruz. Hem ligde hem de Şampiyonlar liginde düşünmüyoruz. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde iddiamız ortada" iken iki futbolcunun sözleşmelerindeki bir madde dikkatleri çekiyor.

Sözleşme yenileyen Tolga ve Burak'ın sözleşmelerinde "5 ila 10 milyon Euro arasında bir rakama satılabilir" maddesi olduğu kaydedildi. Özellikle Burak Yılmaz'ın Avrupa'da da bir çok takım tarafından izlenmesi nedeniyle kaygılı olan yönetim bu futbolcuyla geçtiğimiz aylarda 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

Bordo-mavili kurmaylar, Burak'ın aldığı rakamı yüzde 95 zam yaparak 1 milyon 800 bin Euro'ya çıkarmıştı. Aynı şekilde Tolga Zengin de Haziran'da 5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Bu arada yönetim önümüzdeki günlerde kaleci Onur ile de masaya oturacak.

Uzun bir sakatlık sonrası kendine gelen ve idmanlara çıkmaya başlayan Onur ile yönetim yakında masaya oturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor