Burak Yılmaz Trabzonspor'a iddiası!

Spor Toto Süper Lig'in devre arasında Galatasaray'dan Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, orada umduğunu bulamadı. Bunun ardından ise Çin'de de Yılmaz'ın Trabzonspor'a gideceği yönünde haberler yer almaya başladı. Yeni takımı Pekin Gouan'a transfer olduğu g

Burak Yılmaz Trabzonspor'a iddiası!

Spor Toto Süper Lig'in devre arasında Galatasaray'dan Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, orada umduğunu bulamadı. Bunun ardından ise Çin'de de Yılmaz'ın Trabzonspor'a gideceği yönünde haberler yer almaya başladı.

Yeni takımı Pekin Gouan'a transfer olduğu günden beri forma giyemeyen ilk sakatlandığı gün ise İstanbul'a dönen Burak Yılmaz'a Çin'de büyük tepki var. Ülkenin ticari başkenti Şangay takımlarını zorlayabilecek tek takım olarak kabul edilen başkent ekibinin Euro 2016 için lige Haziran ayında ara verdikten sonra başlayacak ara transfer döneminde Burak'ın yerine başka bir transfer yapmayı düşündüğü iddia edildi.
 
"Pekin'de Zaman" gazetesinin iddiasına göre Çin ekibi Gignac, Llorente, Gomis, Papiss Cisse veya Rossi gibi futbolculardan birisini transfer edecek. Burak Yılmaz'ın tek savunucusu olan Alberto Zaccheroni'nin görevine son verilmesinden sonra Peki'nin, Burak'ı yabancı kısıtlaması yüzünden Türkiye'ye gönderebileceği iddia edildi. Türkiye'den bazı takımların Burak Yılmaz'la ilgilendiği Burak'ın Galatasaray'a gitmeden önce formasını giydiği Trabzonspor'un ise dönmek isterse Burak'a kapılarının açık olduğunu başkanın daha önce açıkladığı hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor