Burak Yılmaz tarih yazıyor

Bu sezon Trabzonspor'un bulduğu 10 golün 8'nde imzası bulunan golcü oyuncu Burak Yılmaz Trabzonspor forması ile tarih yazıyor.  Bordo-mavili takım CSKA Moskova maçı öncesi Ankaragücü önünde verdiği sınavda zorlanırken, bu sezon 8. golünü atan Burak Yılmaz

Burak Yılmaz tarih yazıyor

Bu sezon Trabzonspor'un bulduğu 10 golün 8'nde imzası bulunan golcü oyuncu Burak Yılmaz Trabzonspor forması ile tarih yazıyor.  

Bordo-mavili takım CSKA Moskova maçı öncesi Ankaragücü önünde verdiği sınavda zorlanırken, bu sezon 8. golünü atan Burak Yılmaz takımına yine üç puanı getiren isim oldu. Ankaragücü karşısında iki kez geriye düşen Bordo-mavililer bu sezon tarih yazmaya devam eden Burak Yılmaz'ın ayağından sonucu aldı.  

Ligin ikinci haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında cezası nedeniyle oynayamayan Burak Yılmaz, oynadığı 5 maçta 8 gol attı. Sırasıyla Manisaspor (1), Samsunspor (1), Karabükspor (3), Eskişehirspor (2) ve Ankaragücü (1) maçlarında gol atan golcü oyuncu oynadığı tüm maçlarda rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Bordo-mavili takım golcü oyuncunun ayağından gol bulduğu maçları ise kaybetmedi. Ligde toplanan 11 puanda da oyuncunun imzası bulunuyor.

 BURAK YILMAZ'IN AVRUPA'DA CEZASI BİTİYOR
 UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında İspanya Temsilcisi Athletic Bilbao karşısında rakibine kasten tekme attığı gerekçesiyle 3 maç ceza alan Burak Yılmaz'ın cezası CSKA Moskova ile deplasmanda oynanacak maçında ardından sona erecek. Cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyemeyen golcü oyuncu 2 Kasım Çarşamba günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak CSKA Moskova maçında bir aksilik olmaz ise sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor