Burak Yılmaz Süper Lig'e mi dönüyor? Babası konuştu...

Trabzonspor'un eski golcüsü Burak Yılmaz'ın babası açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz Süper Lig'e mi dönüyor? Babası konuştu...

Teknik direktör Fikret Yılmaz, Lille'de forma giyen oğlu Burak Yılmaz'ın geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burak'ın Türkiye'ye geri döneceğinin sinyalini veren Yılmaz, "Burak şu anda Avrupa'da çok mutlu. Adanalıyız; tabii ki Adana takımları bizim için çok önemli. Avrupa'da devam edip teknik direktörlük lisansı da alabilir, diğer taraftan buraya gelip, burada 200 golü geçmesini istiyorum." dedi.

Geçen sezon Fransa'da Lille'in şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi olan Burak Yılmaz'ın Türkiye'ye geri dönmesi gündemde. Milli futbolcunun babası Fikret Yılmaz, yaptığı açıklamada oğlunun Türkiye'ye geri dönerek 200 golü geçmesini istediğini söyledi.

Burak Yılmaz Süper Lig'e mi dönüyor? Babası fitili yaktı...

Fikret Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

"PORTEKİZ MAÇI ZOR AMA BEN UMUTLUYUM"
"Son maçta gol atamadı ama mükemmel oynadı. Hatta beni aradığında 'Oğlum gol atamadığın için üzülme, sen böyle oyna da gol atamasan da olur' dedim. Burak gol paslarıyla da ön plana çıkıyor. Lyon maçında net gol pası verdi ama gol çeviremediler. Ben oğlumun bu yaşta Şampiyonlar Ligi'nde oynamasının gururunu yaşıyorum. Gol atıp atmaması önemli değil. Bir Türk futbolcusunun futbol organizasyonunun en üst liginde oynaması benim için gurur verici. Burak'la her zaman gurur duyarım. Milli takım da istediğimiz sonucu alamadık buna üzülüyorum. Portekiz maçı zor ama ben umutluyum.

"TÜRKİYE'DE 200 GOLÜ GEÇMESİNİ İSTİYORUM"
Burak şu anda Avrupa'da çok mutlu. Adanalıyız; tabii ki Adana takımları bizim için çok önemli. Avrupa'da devam edip teknik direktörlük lisansı da alabilir, diğer taraftan buraya gelip, burada 200 golü geçmesini istiyorum. Kendisine layık bir takımda oynayıp, 200 golü geçip, futbola veda etmesini istiyorum.

"EN AZ İKİ SENE DAHA OYNAR"
43 yaşında Avrupa'da futbol oynayan futbolcu var. Burak kendine iyi bakıyor. Ne kadar çok oynarsa oynasın diye düşünüyorum. Sonuna kadar gitmesini istiyorum. En az iki sene daha oynar diye düşünüyorum.

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor