Burak Yılmaz neler dedi?

Burak Yılmaz'ın maç sonu açıklamaları, "Çok zor maç olacağını biliyordum. Hem hoca hem de takımıyla iyi enerjileri var. 10 kişi kalmaları bizi üst plana itti. Her maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor. Ben kendimce iyi oynadığımı düşünüyorum. Şenol hoca

Burak Yılmaz neler dedi?

Burak Yılmaz'ın maç sonu açıklamaları, "Çok zor maç olacağını biliyordum. Hem hoca hem de takımıyla iyi enerjileri var. 10 kişi kalmaları bizi üst plana itti. Her maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor. Ben kendimce iyi oynadığımı düşünüyorum. Şenol hocama golden sonra benim özelliğimle alakalı bir şeyler diyordu ben de onun söylediğini yaptım ve gol oldu. O yüzden yanına gittim onu konuştum Şenol hocayla. Güzel bir yarış oluyor. İki hafta evvel herşey bizim elimizdeydi şimdi Fenerbahçe'yi bekliyoruz. Küçükken oynadığımız hırsız-polis oyunu gibi. Biri kaçıp biri kovalıyordu. Şimdi de onun gibi.

Sonuna kadar gideceğiz. Şampiyon olmaz istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor