Burak Yılmaz MYO'ya kupa verdi

KTÜ'nün düzenlediği 31. spor şöleninde şampiyon olan Vakfıkebir MYO, kupasını Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz'ın elinden aldı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Hasan Polat Spor Salonu'nda Rektör Prof. Dr. İbrahim Özen'in de yer aldığı törende

Burak Yılmaz MYO'ya kupa verdi

KTÜ'nün düzenlediği 31. spor şöleninde şampiyon olan Vakfıkebir MYO, kupasını Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz'ın elinden aldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Hasan Polat Spor Salonu'nda Rektör Prof. Dr. İbrahim Özen'in de yer aldığı törende dereceye giren takımlara kupaları teslim edildi. Şampiyon olan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu'nun şampiyonluk kupasını Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz'ın elinden aldı.

Şampiyon olan Vakfıkebir Meslek Yüksek Okulu futbol takımı gelecek yıllarda KTÜ Süper Liginde oynayacak. Kupa ve madalya törenine Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Oyunculardan Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Tolga Zengin ve Engin Baytar'da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor