Burak Yılmaz heyecanı!

Cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 maçta forma giyemeyen Trabzonspor'da Burak Yılmaz heyecanı yaşanıyor.Cezası biten yıldız oyuncunun, geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle Gaziantep'e getirilmemesinin ardından 2 Kasım Çarşamba günü oynanaca

Burak Yılmaz heyecanı!

Cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 maçta forma giyemeyen Trabzonspor'da Burak Yılmaz heyecanı yaşanıyor.

Cezası biten yıldız oyuncunun, geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle Gaziantep'e getirilmemesinin ardından 2 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan CSKA Moskova maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında İspanya'da oynanan Athletic Bilbao maçında rakibine yaptığı hareket sonrası karşılaşmanın hakemi Daniele Orsato tarafından direk kırmızı kart ile oyundan dışı bırakılan Burak Yılmaz'a UEFA Disiplin Kurulu'da 3 maç ceza vermişti.

Verilen bu ceza sonrası, Trabzonspor'un UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi'ne davet edilmesi üzerine golcü oyuncu, Inter, Lille ve CSKA Moskova ile oynanan ilk maçlarda forma giyemedi. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefleyen

Trabzonspor'da sahasında oynayacağı CSKA Moskova maçında Burak Yılmaz'ın cezasının sona ermiş olması taraftarı ve teknik heyeti mutlu etti. Ligde gol krallığında ön sırada bulanan golcü oyuncuyu şampiyonlar ligi'nde oynayacak olmanın heyecanı sararken, ligdeki gollerine devler liginde de sürdürmek istiyor.

Burak Yılmaz'ın cezasının bitip Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması camiayı sevindirirken teknik heyet ise bu konuda tedirginlik yaşıyor. Burak, geçirdiği ağır gribal enfeksiyon sonrası Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde serum tedavisi uygulandı.

Gaziantepspor ile oynanan lig maçını kadrosuna alınmayan ve iyileşmesi için seferber olan Bordo-mavili kulüp golcü oyuncuyu zorlu müsabakaya yetiştirmeye çalışıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı çok arzu eden golcü oyuncunun, yaşadığı rahatsızlığı atlatmak için yoğun bir çaba gösterdiği öğrenildi. Yakın çevresine "Yavaş yavaş hastalığı atlatıyorum. İnşallah başka bir aksilik çıkmaz. Forma giyemezsem bu benim için gerçekten çok büyük bir şansızlık olur.

3 maçta zaten oynayamadım. CSKA Moskova maçında oynamayı çok istiyorum. İnşallah bir an önce kendime gelirim" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor