Burak Yılmaz bombaladı!

Burak Yılmaz, kendisi için yapılan "Emek hırsızı" yorumuna twitter'dan "Hiçbir zaman hırsızlık yapmadım" diye cevap verdi."Kimin hırsız olduğunu ben de siz de çok iyi biliyorsunuz" sözleriyle de kafaları karıştırdı...Trabzonspor'da attığı gollerle manşetl

Burak Yılmaz bombaladı!

Burak Yılmaz, kendisi için yapılan "Emek hırsızı" yorumuna twitter'dan "Hiçbir zaman hırsızlık yapmadım" diye cevap verdi.

"Kimin hırsız olduğunu ben de siz de çok iyi biliyorsunuz" sözleriyle de kafaları karıştırdı...

Trabzonspor'da attığı gollerle manşetlerden düşmeyen Burak Yılmaz, şimdi de kendisi için Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında yapılan yorumla gündeme oturdu. Bursa maçında takımına kazandırdığı penaltı pozisyonunda kendisini yere attığı gerekçesiyle "Emek hırsızı" şeklinde itham edilen golcü oyuncu, kendisine ait twitter hesabından bu yoruma cevap verdi aynı zamanda başka bir tartışma konusuna imza attı.

FENERBAHÇE'Yİ Mİ İMÂ ETTİ?
Hayatı boyunca hırsızlık yapmadığını dile getiren Burak, "Kimin hırsız olduğunu ben de siz de çok iyi biliyorsunuz" sözleriyle kafaları karıştırdı.

Milli oyuncunun bu ifadelerle kimi işaret ettiği tartışma konusu olurken, internetteki bazı platformlarda Burak'ın şikeye adı karışan geçen senenin şampiyonu Fenerbahçe takımını kastetmiş olabileceği fikri ön plana çıktı.

Burak Yılmaz'ın twitter hesabında kullandığı ifadeler: * Hayatim boyunca hirsizlik yapmadim, buraya disimle tirnagimla geldim, kimin hirsiz oldugunu ben de siz de cok iyi biliyorsunuz.

* Pozisyon penalti kirmizi kart sonuna kadar da savunuyorum daha nasil penalti olucak anlamiyorum.

* Elestirilere herzaman acigim ama hirsiz kelimesi ayiptir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor