Burak ve Tolgalı Milliler toplandı

A Milli Takımın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı maçlar öncesi İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplandı. A Milli Takımın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı maçlar önce

Burak ve Tolgalı Milliler toplandı

A Milli Takımın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı maçlar öncesi İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplandı. A Milli Takımın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı maçlar öncesi İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplandı. Milliler ilk çalışmasını kamp yaptığı otelin kondisyon salonunda basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Kazakistan maçı öncesinde 1 Eylül Perşembe günü 12.45'te Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

2 Eylül Cuma günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak Türkiye-Kazakistan karşılaşması saat 20.00'de başlayacak.

A Milli Takım, 4 Eylül'de Türk Hava Yolları'na ait TK3117 sefer sayılı uçakla saat 14.50'de Viyana'ya hareket edecek. Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları, Avusturya seyahati öncesi Swissotel'de Türkiye Futbol Federasyonu sponsorlarından Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile sponsorluk sözleşmesinin yenilenmesi nedeniyle saat 12.15'te düzenlenecek törene katılacaklar.

Viyana'da Grand Hotel Wien'de konaklayacak Milli Takım, Avusturya maçının hazırlıklarını 5 Eylül'de saat 19.00'da Ernst Happel Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

6 Eylül Salı günü Ernst Happel Stadı'nda oynanacak Avusturya-Türkiye müsabakası saat 20.30'da başlayacak.

A Milli Takım kafilesi, 7 Eylül'de Türk Hava Yolları'na ait TK3118 sefer sayılı uçakla saat 00.30'da Türkiye'ye dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor