Burak ve Engin ne zaman imzalayacak

Geçtiğimiz sezon üstün bir performans sergileyerek attığı gollerle Trabzonspor'a hayat veren Burak Yılmaz ve başarılı orta saha oyuncusu Engin Baytar'ın, ne zaman imza atacakları merakla beklenmeye başlandı. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar daha önce Ho

Burak ve Engin ne zaman imzalayacak

Geçtiğimiz sezon üstün bir performans sergileyerek attığı gollerle Trabzonspor'a hayat veren Burak Yılmaz ve başarılı orta saha oyuncusu Engin Baytar'ın, ne zaman imza atacakları merakla beklenmeye başlandı.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar daha önce Hollanda kampında imza atacağını açıkladığı Burak Yılmaz ve Engin Baytar'ın halen daha imza atmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Türk Futbolunda yaşanan şike soruşturması araya girse de ligin bitiminden bugüne kadar aradan geçen 61 günlük süre zarfından iki sözleşmelerini yenilememesi Bordo-mavili taraftarların kafasında soru işareti bırakmaya başladı.

Geçtiğimiz sezon ligde oynadığı 30 maçta 19 gol atan Burak Yılmaz, "Beni Burak yapan Trabzonspor'dur. Sözleşme imzalamaya hazırım" demesine rağmen halen daha sözleşme imzalamaması kafalarda soru işareti oluşturmaya başladı. Takımın yaramaz çocuğu olmasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş tarafından affedilen ve takımda kalan Engin Baytar'ın durumu da merakla bekleniyor.

Yeni sezon başlamadan önce bu iki oyuncunun sözleşmelerinin uzatılması gerektiği raporunu veren teknik direktör Şenol Güneş'te bu durumdan rahatsız. Geçtiğimiz sezon Selçuk İnan konusunda büyük bir sıkıntı yaşayan deneyimli teknik adam aynı sıkıntılı Burak Yılmaz ve Engin Baytar'da yaşamak istemiyor. Yeni sezona bu iki oyuncunun sözleşmelerinin uzatılmadan girilmesi halinde bunun sıkıntı oluşturacağını yönetime ileten Güneş, bu konuda somut adımlar atılmasını bekliyor. Takımdaki huzur ortamının bozulması için bazı kesimlerin ve medyanın bunu kullanmasından endişe eden deneyimli teknik adam bu konunun hal edilmesini bekliyor.

Trabzonspor yöneticilerini Burak Yılmaz ve Engin Baytar konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını belirtmelerine rağmen halen daha iki oyuncu imza atmadı. Türk futbolunda yaşanan şike depreminin araya girdiğini ifade eden yöneticiler, kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar'ın yaşadığı rahatsızlığında bunda etkiliği olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor