Burak ve Engin davası uzuyor!

Trabzonspor, 2011 yılında Galatasaray'a transfer olan Engin Baytar ve Burak Yılmaz'ın transferinden kendilerine ödenmesi gereken 1 milyon 187 bin 200 Euro için harekete geçmiş, icra yoluyla takip davası açmış, Galatasaray'ın itirazıyla durdurulan dava içi

Burak ve Engin davası uzuyor!

Trabzonspor, 2011 yılında Galatasaray'a transfer olan Engin Baytar ve Burak Yılmaz'ın transferinden kendilerine ödenmesi gereken 1 milyon 187 bin 200 Euro için harekete geçmiş, icra yoluyla takip davası açmış, Galatasaray'ın itirazıyla durdurulan dava için de karşı itiraz yapmıştı.

İki gün önce yeniden görülen davanın 3. celsesinde "bilirkişi oluşturulması hakkında" yeniden karar alınınca dava uzadı. Galatasaray'ın konu hakkında KAP'a yaptığı açıklama şöyle; "Trabzonspor'un  Engin Baytar ve Burak Yılmaz transferi ile ilgili Şirketimize göndermiş olduğu faturalara ilişkin KDV alacağı için yapmış olduğu icra takibine tarafımızca itiraz edilip icra takibi durdurulmuştur. Trabzonspor,  Trabzon Asliye Ticaret Mahkemesi'nde Şirketimiz aleyhine itirazın iptali davası açmıştır. Davanın ikinci celsesinde Şirketimiz tarafından ileri sürülen yetki itirazının reddi ile davanın yetkili Trabzon İcra Müdürlüğü'nden yapıldığına ilişkin ara karar alınarak, dosyanın bilirkişi heyetine gönderilmesine karar verilmiş idi. Celse arasında bilirkişi heyeti oluşturulamadığından, davanın 16.09.2014 tarihli üçüncü celsesinde yeniden bilirkişi heyetinin oluşturulması için Ankara Nöbetçi Asliye Ticaret Mahkemesi'ne talimat yazılmasına karar verilmiş, ayrıca 6545 sayılı kanuna istinaden tek hakim yerine üç hakimli heyet oluşturulmuştur. Bir sonraki celse tarihi ise 10.12.2014 Saat 10:30 olarak belirlenmiştir". 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor