Burak mı Doumbia mı?

İki takımın golcü oyuncuları Burak Yılmaz ve Seydou Doumbia'nın ne yapacakları ise merakla bekleniyor.UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 4.hafta maçında Trabzonspor ile CSKA Moskova arasında oynanacak olan karşılaşmanın büyük bir çekişmeye sahne olması bekle

Burak mı Doumbia mı?

İki takımın golcü oyuncuları Burak Yılmaz ve Seydou Doumbia'nın ne yapacakları ise merakla bekleniyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 4.hafta maçında Trabzonspor ile CSKA Moskova arasında oynanacak olan karşılaşmanın büyük bir çekişmeye sahne olması beklenirken, iki takımın golcü oyuncuları Burak Yılmaz ve Seydou Doumbia'nın ne yapacakları ise merakla bekleniyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 4. hafta karşılaşmasında 2 Kasım Çarşamba (Yarın) saat 21:45'de oynanacak olan Trabzonspor, CSKA Moskova karşılaşmasında takımlarının etkili silahları Burak Yılmaz ve Seydou Doumbia'nın sahadaki yerlerini alacaklar. İki takım arasında Moskova'da oynanan ilk maçta Trabzonspor'u yıkan adam olarak bilinen Fildişili oyuncu Rus ekibinin yine en etkili silahı olacak.

Cezası nedeniyle 3 maç Avrupa Kupaları'nda oynamayan Burak Yılmaz, iple çektiği karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş en çok güvendiği isimlerin başında geliyor. Şampiyonlar Ligi'nde Burak'tan yararlanma fırsatı bulamayan Bordo-mavili ekip bu maçla birlikte oyuncusuna kavuşmuş olacak.

8 Numaralı forması ile sahada mücadele edecek olan Fildişi Sahilli oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde attığı 4 golün 2'sini Trabzonspor'a attı. Devler Ligi'nin en golcü oyuncusu olan Doumbia, teknik direktör Leonid Slutski'nin en güvendiği isimlerin başında geliyor. Oyuncu Rusya Premier Lig'de oynadığı 27 maçta 22 gol attı.

Trabzonspor'un en golcü oyuncusu Burak Yılmaz ise bu sezon forma giydiği her maçta gol atma başarısı gösterdi. Oynadığı her maçta rakip fileleri boş geçmeyen golcü oyuncu CSKA Moskova kalesini de havalandırması bekleniyor.

Oynadığı 7 maçta 11 gol atan oyuncu Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı sıralamasında ilk sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler