Burak fiyatında artış mı istiyor?

Trabzonspor'da V.Manisaspor'dan transfer edilen ve bugün imza atması beklenen Burak Yılmaz'ın kendi alacağı ücret konusunda aradaki küçük pürüzlerin kalması nedeniyle imza atmadığı açıklandı.  Trabzonspor genel sekreteri Hasan Yener Selçuk ve Egemen'in im

Burak fiyatında artış mı istiyor?

Trabzonspor'da V.Manisaspor'dan transfer edilen ve bugün imza atması beklenen Burak Yılmaz'ın kendi alacağı ücret konusunda aradaki küçük pürüzlerin kalması nedeniyle imza atmadığı açıklandı.

 

Trabzonspor genel sekreteri Hasan Yener Selçuk ve Egemen'in imza töreninde konuyla ilgili sorulan bir soruya cevaplandıran Hasan Yener “ Bu futbolcunun menejeri yurt dışında olduğu için aradaki küçük detayları görüşemedik. Menejeri Türkiye'ye geldiğinde görüşeceğiz, Burak için Manisaspor kulübüyle anlaştık oda detaylar görüşüldükten sonra bizle sözleşme  imzalayacak şeklinde cevapladı.

 

Telefonla ulaştığımız Burak ise Menejerinin Türkiye'de olmadığını doğrulayarak “ Trabzonspor ile Menejerim görüşecek.Şu an büyük bir sorun görünmüyor. Menejerim ile Trabzonspor kulübü yetkililerinin görüşmesinin ardandan her şey netleşecek Şuanda bir sorun görünmese de ne olacağı belli olmaz. Her an her şey olabilir Menejerim Türkiye'ye geldiğinde transferim netleşir ”dedi.

 

SORUN ANLAŞTIĞI ÜCRETİ ARTTIRMA ÇABASI OLABİLİR:

 

Trabzonspor yönetimi Taban ve Tavan  ücretlerini belirlerken Burak'ın transferindeki sorunun bu futbolcunun daha önce anlaştığı ücretten daha fazla ücret istemesinden kaynaklandığı öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor