Burak Elmas: Ağaoğlu ve yönetimiyle güzel ilişkilerimiz var

Trabzonspor Galatasaray maçı öncesi sarı kırmızılıların başkanı Burak Elmas açıklamalarda bulundu

Burak Elmas: Ağaoğlu ve yönetimiyle güzel ilişkilerimiz var

Süper Lig’in 4. Haftasında Trabzonspor’un sahasında ağırlayacağı Galatasaray’ın Başkanı Burak Elmas maç öncesinde Trabzon’a geldi.

Burak Elmas havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak dostluk mesajları verdi.

İşte Elmas’ın açıklamaları;

Takımımızın yanında olmak için Trabzon’a geldim. Maça giremeyeceğim cezadan dolayı. Gerekli yorumları yapmıştık, hukuk yoluyla davamızı takip ediyoruz. Cezam sürecinde yine deplasmanda takımımızla olacağım. Türk futbolu inşallah herkese eşit ve adil bir yapıya en yakın zamanda kavuşur.

Güzel bir maç olsun. Herkes kazanmak ister. Kazandığımız bir maç olsun isterim tabi. Sezona hızlı başladık. Bambaşka bir stratejiyse transferler yaptık. Ciddi bir çalışma yaptık. Bugün oyuncularımızın takım olarak mücadele etmeleriyle sonucu galibiyet olur.

Trabzonspor Galatasaray ile iyi ilişkileri olan bir kulüptür. Bunu zaman zaman farklı şekilde bozmaya çalışanlar oldu. Biz Galatasaraylılar olarak Trabzon’a çok genç yöneticilik yaptığım dönemden itibaren gelirim. Taraftarlarla birlikte maç izlemişliğimiz de var. Dolayısıyla o dostluğumuzla bizim dönemimizdeki gibi dostlukla devam ederiz. Zaten Ağaoğlu ver yönetimiyle de güzel ilişkilerimiz var. Umarım iki takıma yakışan bir mücadele olur. Bu arada Sayın Ağaoğlu’nun kızı bir kaza geçirdi ona geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor