Burak çifte mutluluk istiyor!

Burak, hedeflerinin A.Gücü ve CSKA maçlarını kazanarak çifte zafer elde etmek olduğu söyledi.“Tek forvet oynadığım için ön plana çıkıyorum. Takım arkadaşlarımın hepsi bana çalışıyor. Ben de yüzlerini kara çıkarmıyorum. Onlara teşekkür ediyorum”Trabzonspor

Burak çifte mutluluk istiyor!

Burak, hedeflerinin A.Gücü ve CSKA maçlarını kazanarak çifte zafer elde etmek olduğu söyledi.

“Tek forvet oynadığım için ön plana çıkıyorum. Takım arkadaşlarımın hepsi bana çalışıyor. Ben de yüzlerini kara çıkarmıyorum. Onlara teşekkür ediyorum”

Trabzonspor formasıyla Süper Lig’de sergilediği mükemmel performansı milli takıma da taşıyan Burak Yılmaz, hedeflerinin A.Gücü ve CSKA maçlarını kazanarak çifte zafer elde etmek olduğu söyledi.

A.Gücü karşısında da gollerini sürdüreceğini ifade eden yıldız futbolcu, CSKA maçında ise cezası sebebiyle oynamayacağını hatırlatarak, “CSKA maçı bizim için çok büyük önem taşıyor. A.Gücü’nü yenip Rusya’ya moralli gitmemiz gerekiyor. Cezalı olmam sebebiyle bu maçta görev yapamayacağım. Rövanşı dört gözle bekliyorum. O maçta patlama yapacağım ve Şampiyonlar Ligi’ne de damga vuracağım” diye konuştu. Müthiş performansı konusunda mütevazı açıklamalar yapan Burak, “Tek forvet oynadığım için bu kadar ön plana çıkıyorum. Ancak arkadaşlarımın hakkını teslim etmem gerekir. Hemen hemen hepsi bana çalışıyor. Ben de onların yüzlerini kara çıkarmayıp gollerimi sıralıyorum” dedi.

‘GOL VURUŞLARIMI GELİŞTİRMELİYİM’
 Azerbaycan’a attığı golleMilli Takım’ın play-off’a kalma yolunda önemli katkı sağladığını da sözlerine ekleyen Burak, “Hem Trabzonspor’un hem de Milli Takım’ın golcüsü olmak gurur verici. Her idman sonrası özel çalışmalar yapıyorum. Gol vuruşlarımı geliştirmem gerekiyor” dedi. Yıldız futbolcu sözlerini şu şekilde bitirdi: “Ligde çok gereksiz puanlar kaybettik. Karabük ve Eskişehir maçlarını kazanarak bir seri yakaladık. A.Gücü’nü de yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler