Burak: 17 golün bir anlamı yok!

Burak Yılmaz, takımın şampiyonluğunun kendi başarısından daha önemli olduğunu söyledi. Trabzonspor'un Fenerbahçe ile yaptığı amansız yarışta attığı gollerle takımına önemli katkılan sağlayan Burak Yılmaz, takımın şampiyonluğunun kendi başarısından daha ön

Burak: 17 golün bir anlamı yok!

Burak Yılmaz, takımın şampiyonluğunun kendi başarısından daha önemli olduğunu söyledi.

 

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile yaptığı amansız yarışta attığı gollerle takımına önemli katkılan sağlayan Burak Yılmaz, takımın şampiyonluğunun kendi başarısından daha önemli olduğunu söyledi.

 

Gaziantep maçında attığı 2 golle ligdeki gol sayısını 17'ye çıkartan başarılı futbolcu, şampiyon olmak istediklerinin altını çizerek, şampiyon olamadıktan sonra attığı gollerin bir anlamının olmayacağını belirtti.

 

Gaziantepspor ile ligdeki en zor maçlarından bir tanesini oynadıklarını ifade eden Burak, "Rakip takım hem futbolcuları, hem hocaları ile çok iyi bir ekip. Çok iyi bir enerjileri var. Hem saha içinde, hem saha dışında çok güzel bir birliktelikleri var. Bize karşı da çok iyi oynayacaklarını düşünüyorduk. Gerçekten de maç kıran kırana başladı. Ama oyunun başında bulduğumuz penaltı golü ile üstünlüğü sağladık ve sonucunda da galip geldik." dedi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında skor avantajını da kullanarak kendilerini fazla zorlamadıklarını anlatan başarılı futbolcu, şöyle konuştu:

 

"Skoru yakaladık, rakip de 10 kişi kalmıştı. İlk yarıdaki 3-0'lık skorun bize yeteceğini biliyorduk. Bu hafta da deplasmanda zorlu bir maça çıkacağız. Sarı kart sınırında olan arkadaşlarımız vardı onun için de fazla zorlamadık."

 

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Şampiyon olmak istediklerinin altını çizen golcü oyuncu, "Üç maçımız kaldı, üç maçı da kazanıp bekleyeceğiz. İki hafta önce her şey bizim elimizdeydi, şimdi Fenerbahçe'ye geçti. O yüzden her maçı kazanıp bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Burak, ligde attığı 17 gol ve performansına ilişkin yaptığı açıklamada ise, "Allah'a şükürler olsun benim için iyi bir sezon geçiyor ama önemli olan bunun mutlu bitmesi. Şampiyon olamadıktan sonra 17 tane gol atmışım benim açımdan güzel olur ama Trabzonspor şampiyon olmadıktan sonra bu 17 gölün bir manasının olacağını düşünmüyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor