Burak 13 dk'da bir ofsayta düştü

CSKA Moskova karşısında tam 7 kez ofsayta yakalanan Burak, sadece 1 maç oynamasına rağmen ligin en fazla ofsaytta kalan 2. oyuncusu oldu.Bordo mavililer 4 maçta 28 kez ile en fazla ofsayta düşen takım. CSKA Moskova karşısında tam 7 kez ofsayta yakalanan B

Burak 13 dk'da bir ofsayta düştü

CSKA Moskova karşısında tam 7 kez ofsayta yakalanan Burak, sadece 1 maç oynamasına rağmen ligin en fazla ofsaytta kalan 2. oyuncusu oldu.

Bordo mavililer 4 maçta 28 kez ile en fazla ofsayta düşen takım. CSKA Moskova karşısında tam 7 kez ofsayta yakalanan Burak ise, sadece 1 maç oynamasına rağmen ligin en fazla ofsaytta kalan 2. oyuncusu oldu.

ŞAMPiYONLAR LiGi’NDE HAFTANIN 10 OLAYI

1-Bayraklar hiç inmedi
TRABZONSPOR toplam 28 ile Şampiyonlar Ligi’nde en çok ofsayta düşen takım. CSKA Moskova önünde ilk maçına çıkıp 7 kez ofsaytta kalan Burak ise 4 maçta 11 ofsayta takılan Lyon’lu Gomis’in ardından 2. sıraya yükseldi. Ayrıca Trabzonspor 4 karşılaşma sonunda, Burak da CSKA karşısında her 13 dakikada bir ofsayta düşerek ilginç bir istatistiğe imza attılar.

2- Messi-Ronaldo yarışı
MESSI, bu hafta 4-0 kazandıkları Plzen maçında hat-trick yaparak Barcelona tarihinde 200 golü geçen ikinci futbolcu oldu. Ronaldo durur mu! O da Lyon’u 2-0 yendikleri karşılaşmada Real Madrid’deki 100. golünü attı.

3- 10.6 saniyede gol
VALENCIA, 3-1 yendiği Leverkusen’e başlama vuruşundan 10.6 saniye sonra gol attı. Kalecinin uzaklaştıramadığı geri pası değerlendiren Jonas tarihe geçmeyi ise 3 saliseyle kaçırdı. En erken gol 10.3 saniye ile Makaay’a ait.

4- Mucize sürüyor
GRUPLARIN en sürpriz lideri APOEL, Porto’yu da devirerek puanını 8’e çıkardı. Toplam değeri sadece 17 milyon Euro olan kadrosuna sezon başı 2 milyon Euro’luk transfer yapan Kıbrıs Rum temsilcisi, turu büyük ölçüde garantiledi.

5- De Sanctis toptan hızlı!
G.SARAY’dan tanıdığımız Napoli kalecisi De Sanctis, 3-2 yenildikleri Bayern maçında ileri çıktı. Gomez 80 metreden topu kaleye gönderdi. Müthiş bir depar atan De Sanctis toptan önce kaleye yetişerek direk dibinde golü önledi.

6- Oyun kurucu Rooney
M.UNITED’da Ferguson, sakatlıklar nedeniyle Rooney’yi orta sahada oynattı. Galati maçında paslarında en çok isabet yakalayan oyuncu olmayı başaran ve geceyi de en çok koşan 2. futbolcu olarak kapatan Rooney, bir de gol attı.

7- İhtiyar delikanlı Inter
INTER, 2-1 galip geldiği Lille maçına yaş ortalaması tam 31.5 olan bir kadroyla çıktı. Bu durum, Şampiyonlar Ligi’nde bir karşılaşmaya çıkan en yaşlı takım unvanını da İtalyan ekibine getirdi.

8- Valdes golü unuttu
BARCELONA’da bir rekor da Valdes’den geldi. Katalan file bekçisi, Plzen maçında da kalesini gole kapatarak 877 dakikayla kulüp tarihinin en uzun süre gol yemeyen kalecisi rekorunu kırdı.

9- Gomez tutulmuyor
DEVLER Ligi’nde gol krallığı, Trabzonspor’un bu kez durdurduğu CSKA’lı Doumbia’dan, Bayern’li Gomez’e geçti. Napoli’ye 3 gol birden atan Alman milli futbolcu, yine 5 gole ulaşan Messi ile zirveyi paylaşıyor.

10- 3 takım garantiledi
GRUPLARDA dördüncü maçlar geride kalırken, üç takım tur atlamayı garantiledi. D Grubu’nda Real Madrid, H Grubu’nda da Barcelona ve Milan şimdiden adlarını son 16 takım arasına yazdırdı.

Ne gol var ne de puan
DEVLER Ligi’nde 4 hafta sonunda en başarısız takım Dinamo Zagreb. Henüz gol atamayan Hırvat ekibi, puan da alamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor