Bünyamin Gezer'e para tatlı geldi

Hakemliği bırakan Bünyamin Gezer’in, bu kararının perde arkası ortaya çıktı. TRT ile aylık 25 bin TL’ye anlaşan Gezer’in, Emniyet Teşkilatı’ndan 6 aylık ücretsiz izne ayrıldığı ve olumsuz bir duruma karşılık açık kapı bıraktığı öğrenildi.Sürpriz basın açı

Bünyamin Gezer'e para tatlı geldi

Hakemliği bırakan Bünyamin Gezer’in, bu kararının perde arkası ortaya çıktı. TRT ile aylık 25 bin TL’ye anlaşan Gezer’in, Emniyet Teşkilatı’ndan 6 aylık ücretsiz izne ayrıldığı ve olumsuz bir duruma karşılık açık kapı bıraktığı öğrenildi.

Sürpriz basın açıklamayla hakemliği bıraktığını duyuran üst klasman futbol hakemi Bünyamin Gezer, dün de yine bu konu hakkında bir basın toplantısı düzenledi. Karabük-G.Saray karşılaşmasından sonra kendisine maç verilmemesini ve MHK’nin hakemleri yeteri kadar savunamamasını bu kararı almasındaki temel sebepler olarak gösteren Gezer’in, hakemliği bırakmasının ardında başka gerçeklerin de yattığı ortaya çıktı.

Yoluna yorumcu olarak devam etmeyi planlayan Bünyamin Gezer’in, TRT ile aylık 25 bin TL karşılığında anlaştığı ve hakemiği bırakmasındaki asıl sebebin de bu anlaşma olduğu iddia edildi. Hakemlik mesleğinin yanı sıra polis memurluğu görevini de sürdüren Gezer, Emniyet Teşkilatı’ndaki görevinden ise 6 aylık ücretsiz izne ayrıldı. Gezer’in, TRT ile arasında pürüz yaşanması ve yorumculuk konusunda sıkıntı olması ihtimaline karşılık böyle bir yol çizdiği ve olumsuz bir durumda Emniyet Teşkilatı’ndaki görevine devam etmeyi düşündüğü belirtildi.

‘MHK BİZİ KORUYAMIYOR’ Bünyamin Gezer, hakemliği bırakma konusunda kendi gerekçelerini ise MHK’nin son dönemde gösterdiği tutuma bağladı. TFF ve MHK ile ilgili sitem dolu açıklamalarda bulunan Gezer, “Türkiye’de maalesef hakemler üzerinde çok büyük baskılar var. MHK hakemleri koruyacak durumda değil. Bunu gördüğüm için bu kararı vermek durumunda kaldım. Biz, TFF’nin hakemleriyiz. Ancak ben 4 aydır görevde olan başkan Mehmet Ali Aydınlar’ın telefonunu dahi bilmiyorum. Kendisini bir kez Silivri’deki toplantıda yaptığı 10 dakikalık konuşmada gördüm. Federasyon başkanımızın kızının düğünü oldu. Üst düzey bir hakem olarak davetiye almadım. Alsaydım çok mutlu olacaktım, kendimi değerli hissedecektim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor