Bünyamin Gezer'e dikkat!

Fenerbahçe Trabzonspor maçına MHK tarafından ilginç bir hakem seçildi. İlk yarının kötü performans gösteren hakemlerinden birisi olan Bünyamin Gezer'in bu maça verilmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Bu yıl FIFA listesine girmeye layık görülmeyen ve for

Bünyamin Gezer'e dikkat!
Fenerbahçe Trabzonspor maçına MHK tarafından ilginç bir hakem seçildi. İlk yarının kötü performans gösteren hakemlerinden birisi olan Bünyamin Gezer'in bu maça verilmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Bu yıl FIFA listesine girmeye layık görülmeyen ve form durumu iyi olmayan Bünyamin Gezer'in, ilk yarıda Galatasaray-Trabzonspor, Trabzonspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Beşiktaş gibi maçlara verilmesinin ardından, ikinci yarı başlarken her iki takım için çok önemli olan bu maça verilmesi MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın koltuğunu koruması adına vermiş olduğu bir diyet olsa gerek.

Zaten, Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın "Maçlarımıza verin!" talimatı üzerine, dört gün ara ile Cüneyt Çakır ve Selçuk Dereli'nin MHK tarafından Fenerbahçe maçlarına verilmesi, Süper Lig hakemlerinin hepsini psikolojik olarak bitirmiştir!


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor