Bünyamin Gezer resmen açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Bünyamin Gezer hakemliği bırakma kararı aldı. Yaptığı yazılı açıklamayla görevine son verdiğini belirten Gezer, 13 Ekim Perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyecek.Bünyamin Gezer'in yazılı açıklaması:"21

Bünyamin Gezer resmen açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Bünyamin Gezer hakemliği bırakma kararı aldı. Yaptığı yazılı açıklamayla görevine son verdiğini belirten Gezer, 13 Ekim Perşembe günü bir basın toplantısı düzenleyecek.

Bünyamin Gezer'in yazılı açıklaması:

"21 yıldır onur ve gururla sürdürdüğüme inandığım hakemlik görevimi noktalıyorum...Bu kararı almamda etkin olan nedenleri ve bundan sonra ne yapacağıma ilişkin projeleri yarın (13 Ekim Perşembe) saat 12.00'de TSYD'nin Levent merkez binasındaki Aydın Doğan Salonu'nda yapacağım basın toplantısıyla açıklayacağım..
Saygılarımla, bilginize sunarım..

Bünyamin Gezer"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler