Bunun Hesabını Kim Verecek

Uzmanlar bu sıcak havalarda maç oynamanın tehlikelerini göz önünde bulundurarak, Futbol federasyonu'ndan bu sezonki  maçları geç başlatmasını önermişti. Federasyonda buna karşılık, maçların saatini geç başlatarak önlem almaya çalıştı.Ama dün oynanan Trabz

Bunun Hesabını Kim Verecek

Uzmanlar bu sıcak havalarda maç oynamanın tehlikelerini göz önünde bulundurarak, Futbol federasyonu'ndan bu sezonki  maçları geç başlatmasını önermişti. Federasyonda buna karşılık, maçların saatini geç başlatarak önlem almaya çalıştı.

Ama dün oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçını saat:18.45 te başlatarak bu uygulamaya uyulmadığı görüldü. Türkiye'de hem de nemin en yüksek olduğu Trabzon şehrinde bu uygulama ihlal edildi.

Sonuçlarını kimsenin tahmin edemeyeceği sinir sisteminin ne zaman arıza yapacağı hiç belli değilmiş ki dünkü maçta başta,maçı yönetemeyerek katleden Bülent Demirlenk'i, maçın başından sonuna kadar attıkları tekmeleri anlayamayan Sivassporlu futbolcuları, oyunu okumada zorluk çeken teknik hocaları ve en önemlisi bu gerilimi bu sıcakta kaldırmasını beklediğimiz kanı kaynayan genç taraftarları.

Haber61.net olarak hiçbir olayı tasvip etmiyoruz ama bu kadar yaşanmış olayı kimse 3-5 kişi diyerek geçiştirmesin. Olayın bu sıcakta ve nemin yüzde yüz seviyelerinde olduğu bir zaman da meydana gelmesi uzmanlar tarafından araştırılması gerekiyor.

Ve sakın alabileceğimiz cezanın indirilmesini istiyoruz diye düşünmeyin ama Trabzonspor yönetiminin mutlaka Futbol Federasyon'a savunma verirken sıcakların etkisi ile ilgili uzman görüşünü de sunması gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler