Bülent Yıldırım sana soruyoruz

Bugünlerde adı Fenerbahçeliliği ile gündeme gelen Hakem Bülent Yıldırım yıllar öncesin de hem de Uluslarası bir Turnuva’da Trabzon ekibine sırt çevirmişti. 2003 yılında Çin’de yapılan Dünya Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda Dünya Şampiyonu olan Trabzon L

Bülent Yıldırım sana soruyoruz

Bugünlerde adı Fenerbahçeliliği ile gündeme gelen Hakem Bülent Yıldırım yıllar öncesin de hem de Uluslarası bir Turnuva’da Trabzon ekibine sırt çevirmişti.

 

2003 yılında Çin’de yapılan Dünya Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda Dünya Şampiyonu olan Trabzon Lisesi ile bu ülkede bulunan hakem Bülent Yıldırım Trabzon ekibine karşı mesafeli dururken etrafında bulunanlara da kendisinin Fenerbahçe’li olduğunu söylemekten çekinmemişti.

 

2003 yılında Liseler Arası Türkiye Şampiyonu olan Trabzon Lisesi ülkemizi Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonasına giderken, hakem Bülent Yıldırım’da bu turnuvada görevlendirilmişti. Trabzon Lisesi Futbol takımıyla aynı uçakla bu ülkeye gitmesine karşın memleketini temsil eden takıma karşı uçakta bile mesafeli duran Yıldırım, Çin’de ise Trabzon ekibine karşı hiçbir yakınlık göstermemişti.

 

Liselerarası Dünya Şampiyonasında kendisine sadece bayanların maçlarında görev verilen hakem Bülent Yıldırım, Trabzon Lisesi’nin Almanya’yı 6-0 ve Fransa’yı yendiği maçlarda ve sonrasında da ortada görünmediği gibi Trabzon Lisesi’nin Dünya Şampiyonu olmasının ardından bir tebrik dahi etmemesi hayretle karşılanmıştı.

 

Şimdi soruyoruz sayın Bülent Yıldırım;

 

Trabzon Lisesi Futbol takımı ile aynı Uçakta Çin’e gittin, orada farklı kategoride Bayanlar takımlarının maçlarını yönettin. Gerek uçakta ve gerekse Çin’de memleketinmin takımına karşı neden hep uzak durdun. Neden Dünya devi ülkeleri sahada dize getiren, Liselerarası Dünya şampiyonu olan bu takımı bir tebrik dahi etmedin.

 

Sayın Yıldırım, orada ülkenin takımına karşı bu mesafeli duruşunun nedenini soran birkaç kişiye “Ben Fenerbahçeliyim bana ne Trabzon ekibinden” dedin mi, demedin mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler