Bülent Uygun'dan Açıklama

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Lütfen herkes olaylara taraf tutmadan, sağduyulu yaklaşsın. Önemli olan yarayı kaşımak değil, tedavi etmektir” dedi.Bülent Uygun, Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili kamuoyunda bazı kişilerin Sivasspor ka

Bülent Uygun'dan Açıklama

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Lütfen herkes olaylara taraf tutmadan, sağduyulu yaklaşsın. Önemli olan yarayı kaşımak değil, tedavi etmektir” dedi.

Bülent Uygun, Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili kamuoyunda bazı kişilerin Sivasspor karşısında yanlı bir tutum takındığını, bu kişilerce olayların suçlusu olarak sadece takımının gösterildiğini belirtti.

Olayların çok üzücü olduğunu ifade eden Uygun, bir daha bu tür olayların yaşanmamasını dileyerek, “Lütfen herkes olaylara taraf tutmadan, sağduyulu yaklaşsın. Önemli olan yarayı kaşımak değil, tedavi etmektir” dedi.

OLAYLAR FUTBOLCULARI ETKİLEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına dün başladıklarını ifade eden Uygun, bugün akşam kulüp tesislerinde, yarın akşam da maçın oynanacağı 4 Eylül Stadyumu'nda yapacakları antrenmanlarla karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Trabzon'da yaşanan olayların futbolcularını etkilediğini anlatan Uygun, oyuncularını İstanbul Büşükşehir Belediyespor maçına konsantre etmekte zorlandığını kaydetti.

Bir an önce bu olayların olumsuz etkisini takımın üzerinden atıp, hafta sonu oynanacak maça hem psikolojik olarak, hem de fizik-kondisyon olarak hazır hale gelmek istediklerini ifade eden Uygun, geçen hafta Fenerbahçe gibi güçlü bir takımı 2-0 yenmeyi başaran İstanbul ekibinin iyi bir kadroya sahip olduğunu söyledi.

Maçın zevkli, çekişmeli ve mücadeleci bir şekilde geçeceğini belirten Uygun, “Seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

HAKKI VE FRANSERGIO TAKIMDAN AYRILDI

Savunma oyuncuları Hakkı Hocaoğlu ve Fransergio Bastos ile yollarını ayırdıklarını ifade eden Uygun, Hakkı'nın dün akşam kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerle bir araya gelerek takımdan ayrılmak istediğini söylediği, bunun üzerine tecrübeli oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini kaydetti.

Hakkı'nın kendisine kulüp aradığını anlatan Uygun, başarılı oyuncunun Antalyaspor, Samsunspor, Eskişehirspor ve Kocaelispor ile görüştüğünü söyledi.

Brezilyalı savunma oyuncusu Fransergio Bastos'un ise ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor ile 3 yıllık anlaşma sağladığını kaydeden Uygun, Fransergio'un takımdan ayrılması ile kadrolarında 2 yabancı oyuncu kontenjanı oluştuğunu ifade etti.

Beğendiği yabancı futbolcular olduğunu ve bu oyuncuları kadrosunda görmek istediğini anlatan Uygun, beğendiği futbolcuların en düşüğünün maliyetinin 500 bin Avro olduğunu, maddi imkanları müsait olması durumunda bu transferleri gerçekleştireceklerini söyledi.

Kulüp olarak kısıtlı bir bütçe ile transferler yaptıklarını, iyi transferlerin ancak yüksek bütçelerle yapılabildiğini ifade eden Uygun, “Bu konuda Sivaslı iş adamlarına, şehrin önde gelenlerine ve kırmızı-beyazlı ekibe gönül verenlere iş düşüyor. Onların destekleri ile kadromuzu daha da güçlendirerek, daha iyi ve önemli başarılara imza atmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor