Bülent: Hapis bile yatarım

Kardemir Karabükspor kalecisi Trabzon doğumlu Bülent Ataman, haber61.net’e konuştu.Haber61.Net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar’ın sorularını yanıtlayan Bülent Ataman, çok çarpıcı yeni açıklamalarda bulunurken, sözlerinin sonuna kadar arkasında olduğunu

Bülent: Hapis bile yatarım

Kardemir Karabükspor kalecisi Trabzon doğumlu Bülent Ataman, haber61.net’e konuştu.

Haber61.Net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar’ın sorularını yanıtlayan Bülent Ataman, çok çarpıcı yeni açıklamalarda bulunurken, sözlerinin sonuna kadar arkasında olduğunu ve gerekirse hapis bile yatabileceğini belirtti.

Doğruları söylediği için kendisine suç duyurusunda bulunulduğunu belirten, Bülent Ataman, “Suçum Trabzonlu, Trabzonsporlu olmak. Şimdi öncelikle şunu söyliyeyim, inanılmaz olumlu destek alıyorum Trabzon’dan. Beni sevdiklerini biliyordum ama bu kadar da sevdiklerini bilmiyordum açıkcası, Allah razı olsun hepsinden. Bir o kadar da karşı taraftan İstanbul medyasından diyeyim daha doğrusu Fenerbahçe medyasından da saldırı alıyorum. Ben söylediğim lafların arkasındayım kardeşim. Suç duyurusunda bulunmuşlar benim için hiç sorun değil gerekirse hapis de yatacaksam hapis de yatarım. Beni suçlayan insanlar söylediğim lafların gerçek olduğunu biliyorlar. Hiç sorun değil benim için. Sonuna kadar da laflarımın arkasındayım. Demek söylediklerim doğru ki bana suç duyurusunda bulundular. Yarası olan gocunur. Demek ki doğruları diyorum” dedi.

“Emenike artık oynayamaz önümüzdeki maçlarda. Karabükspor sessiz kaldı zaten bu konuda. Ama bu sefer oynatamazlar zaten oynatırsalar da cidden sıkıntı olur Karabükspor için” diyen Bülent sözlerine şöyle devam etti: “Bütün oklar Karabükspor’a döner bu sefer. Zaten kaçmış gitmiş Emenike. Muhammet bir hata yaptı gol yedi Karabükspor. Olabilir çok doğal bunlar. Biliyorsunuz o da Trabzonludur. Düzgün bir kardeşimdir o da. Karabük taraftarı sağolsunlar ben onlara başka bir şey demiyorum. Trabzon ve Trabzonsporlulara da selamlarımı iletiyorum”


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor