Bülbüloğlu Spora mı Dönüyor

DP'nin son genel seçimlerinde Trabzon'da hakkını gasp ettiği isimlerden biri olana Bekir Bülbüloğlu, siyasetteki vefanın bir semt adı olduğunu en iyi bilen isimlerin şimdi başında.Bülbüloğlu, artık siyasetten koptu ve bütün eforunu, enerjisini, birikimini

Bülbüloğlu Spora mı Dönüyor


DP'nin son genel seçimlerinde Trabzon'da hakkını gasp ettiği isimlerden biri olana Bekir Bülbüloğlu, siyasetteki vefanın bir semt adı olduğunu en iyi bilen isimlerin şimdi başında.

Bülbüloğlu, artık siyasetten koptu ve bütün eforunu, enerjisini, birikimini, toplumsal kültür paylaşımını Trabzonspor ile hayata geçirmeyi planlıyor. Bu nedenle Aralık'taki genel kurulda Bekir Bülbüloğlu'nun başkan adayı olarak ortaya çıkması kimseye sürpriz gelmesin. Trabzon'un olduğu her yerde varım diyen Bülbüloğlu'nun Trabzonsporla ilgili gelişmleri de yakından takip ettiğini de belirtelim.

Bülbüloğlu, Aralık'taki kongrede başkan adaylığı konusunu hala netleştirmiş değil ama bu süreçte kilit bir noktada duruyor ayrıca Bakan Faruk Özak'ın da daseteiğini alabileceği ihtimali de çok yüksek.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor