Bülbül’den Güney’e cevap

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon kulüp başkanı Şaban Bülbül Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney’in açıklamalarına cevap verdi.Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney'in "1461 Trabzon kuruluş misyonuna uygun hareket etmiyor" şeklindeki sözler

Bülbül’den Güney’e cevap

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon kulüp başkanı Şaban Bülbül Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney’in açıklamalarına cevap verdi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney'in "1461 Trabzon kuruluş misyonuna uygun hareket etmiyor" şeklindeki sözlerini değerlendiren başkan Bülbül Pilot takımın misyonuna uygun hareket ettiğini söyledi.

Şaban Bülbül Haber61 Spor Servisine yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon takımı amacına uygun bir şekilde transferlerini gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Bizim kuruluş amacımız Trabzonspor’a oyuncu yetiştirmektir. Asıl hedefimiz de bu. Yeni sezonda kadromuza birçok genç isim kattık PTT 1. Lig’de kalabilmek için tecrübeli isimleri de kadromuza katmak zorundaydık ve bizde bu yönde bazı transferler yaptık" dedi.

Genel Sekreter Köksal Güney ile görüşmediklerini vurgulayan Bülbül "Henüz bir araya gelmedik, geldiğimiz de bir durum değerlendirmesi yapacağız" dedi.

Transfer çalışması hakkında da bilgi veren başkan Bülbül, "1 veya 2 takviye yaparak transferi kapatmayı planlıyoruz. Alacağımız oyuncular yabancı olacak" ifadelerini kullandı.

1461 TRABZON 2 HAZIRLIK MACI OYNAYACAK

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren 1461 Trabzon takımı 2 hazırlık karşılaşması yapacak. Bordo-Mavi-Beyazlılar ilk olarak Göztepe ile ardından Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler