Bülbül: "Yalnız bırakıldık"

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül Kadir Özcan gençlik Geliştirme Merkezinde yapılan Olağan Genel Kurul'da Haber61.net'e açıklamalarda bulundu. Biz bugüne kadar kendi işimizi yapmaya çalıştık diyen Bülbül, "hizmet konusunda kamuoyu gerekli değeri vermiştir

Bülbül: "Yalnız bırakıldık"

1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül Kadir Özcan gençlik Geliştirme Merkezinde yapılan Olağan Genel Kurul'da Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Biz bugüne kadar kendi işimizi yapmaya çalıştık diyen Bülbül, "hizmet konusunda kamuoyu gerekli değeri vermiştir. Biz kendi vicdanımız olarak bugüne kadar yaptığımız hizmetlerden memnunuz. Evet ligden düştük. Tekrar şampiyon olduk. Ama gönül isterdi ki o dönemde bizlerin neler yaşandığını sorsunlar. 1461 Trabzon Genel Kurulları birlik beraberlik içinde giçmiştir" dedi.

Bülbül, Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu'nun gönderilmesi ile ilgili olarak, "Trabzonspor yönetim kurulundaki arkadaşımızın telefon açarak başlayan bir süreç. Hergün gazetelerde antrenör ismi çıkıyor. Her çıktığında gönderecek miyiz? Bunun bizimle yönetim kurulumuzla alakası yoktır. Hamdi hoca basit bir antrenör değildi. Şampiyon bir hocaydı. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Futbolda bunlar var. Esas olan gönderilen bir futbolcunun ve hocanın helalliğini alabilmek" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor