Bülbül, "moral bulduk"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Pazarspor'u 2-0 yenen Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkan yardımcısı Şaban Bülbül, uzun süredir galip gelemediklerini ve bu galibiyetle moral bulduklarını söyledi. Bülbül, yaptığı açıklamada, takım olarak uzun süredir g

Bülbül, "moral bulduk"
TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Pazarspor'u 2-0 yenen Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkan yardımcısı Şaban Bülbül, uzun süredir galip gelemediklerini ve bu galibiyetle moral bulduklarını söyledi.

Bülbül, yaptığı açıklamada, takım olarak uzun süredir galip gelemediklerini, Pazarspor maçında galip gelerek, kötü günleri geride bırakmak istediklerini ve bu karşılaşmaya çıkış gözüyle baktıklarını belirtti.

Maçın ilk yarısında bir çok gol fırsatı bulduklarını, ancak değerlendiremediklerini ifade eden Bülbül, ''İkinci yarıya çok iyi başladık ve bulduğumuz golle 1-0 öne geçtik. Bu golden sonra rakip kalede ataklarımızı artırdık.

İkinci golümüzü atarak rahatladık. Takım olarak uzun süredir galip gelemiyorduk, bu galibiyetle moral bulduk. Bu maçta takımımız gerçek gücünü göstermiş oldu. Böylece önümüzdeki maçlara daha moralli çıkacağız'' diye konuştu.

Gelecek hafta Çorumspor ile sahalarında karşılaşacaklarını kaydeden Bülbül, ''Rakibimizin ligdeki konumu bizleri ilgilendirmiyor. Bu maçta da galip gelerek alacağımız 3 puanla ligde daha da yukarılara çıkmak istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor