Bülbül, kötü gidiş sona erecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkan yardımcısı Şaban Bülbül, rakipleri karşısında galibiyet alarak kötü gidişlerine son vermek istediklerini söyledi. Bülbül, yeni takım ol

Bülbül, kötü gidiş sona erecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkan yardımcısı Şaban Bülbül, rakipleri karşısında galibiyet alarak kötü gidişlerine son vermek istediklerini söyledi.

Bülbül, yeni takım oluşturmanın sıkıntılarını yaşadıklarını belirterek, ''Futbolcuların birbirine alışması uzun sürdü. Bundan dolayı da ligde bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık. Güçlü rakibimiz Çankırı Belediyespor karşısında alacağımız galibiyetle kötü gidişimize son vermek istiyoruz'' dedi.

Çok iyi bir takıma sahip olduklarını da kaydeden Bülbül, ''Maalesef uyum sorunu nedeniyle istediğimiz sonuçları bir türlü alamadık. Yerimizin zirve olması gerekir. Takımımız bunu başaracak güçte. Bize inanan ve güvenen kişileri mahcup edemeyiz. Bunun için Çankırı Belediyespor maçı bizim için bir dönüm noktası, herkese gerçek gücümüzü bu maçta göstereceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor