Bülbül: Hedefe doğru ilerliyoruz

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, rakiplerini yenerek hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi. Bülbül, hafta içinde Çankırı Belediyespor'u yenip mora

Bülbül: Hedefe doğru ilerliyoruz

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, rakiplerini yenerek hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

Bülbül, hafta içinde Çankırı Belediyespor'u yenip moral bulduklarını belirterek, ''Bu maçın vermiş olduğu moral ile Erzurumspor karşısına çıkacağız. Rakibimiz Erzurumspor da son haftalarda iyi çıkış yakaladı. Her iki takımı da zor bir karşılaşma bekliyor. Bu maçtan alacağımız galibiyetle hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz'' dedi.

Bu maçta Trabzonlu futbolseverlerin desteğini yanlarında görmek istediğini ifade eden Bülbül, ''Böyle önemli bir maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Sakat ve cezalı futbolcumuzun olmayışı sevindirici. Bu maçın zor geçeceğinin futbolcu arkadaşlarımız da bilincinde. Çekişmeli ve seyir gücü yüksek bir maç bizleri bekliyor. Umarım kazanan taraf biz oluruz ve hedefimiz yolunda ilerleriz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor