Bülbül: 6 puanlık bir maç olacak

TFF 2. Lig 4. Grup'ta çarşamba günü deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, rakipleriyle 6 puan değerinde bir maç oynayacaklarını söyledi. Bülbül, Çankırı Belediyespor karşısına geçen h

Bülbül: 6 puanlık bir maç olacak

TFF 2. Lig 4. Grup'ta çarşamba günü deplasmanda Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, rakipleriyle 6 puan değerinde bir maç oynayacaklarını söyledi.

Bülbül, Çankırı Belediyespor karşısına geçen hafta aldıkları Tokatspor galibiyeti moraliyle çıkacaklarını belirterek, ''Çankırı Belediyespor maçı 6 puan değerinde bir maç olacak. Eksik oyuncumuz yok. Güzel bir mücadele ile bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Çankırı Belediyespor maçını kaybettikleri taktirde çok şeyi kaybedeceklerini ifade eden Bülbül, ''Oyuncularımız bu maçın önemini biliyor. Kaybettiğimiz taktirde çok şeyi kaybedeceğimiz için bu maçın kesinlikle kayıpsız atlatılması gerekiyor. Rakibimizi yenerek Trabzon'a mutlu olarak dönmeyi düşünüyoruz. Yarın sabah Çankırı'ya 3 puan için gideceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor