Bulak'tan Terim'e gönderme

Panelde Trabzonspor eski teknik direktörü Giray Bulak bir konuşma yaptı.İşte Giray Bulak'ın konuşması:"Trabzon'un geneli idman ocağının sarı kırmızı renklerden dolayı Galatasaraylıdır. Allah razı olsun Trabzonspor'dan. Trabzonlular onunla ağlar onunla gül

Bulak'tan Terim'e gönderme

Panelde Trabzonspor eski teknik direktörü Giray Bulak bir konuşma yaptı.

İşte Giray Bulak'ın konuşması:

"Trabzon'un geneli idman ocağının sarı kırmızı renklerden dolayı Galatasaraylıdır. Allah razı olsun Trabzonspor'dan. Trabzonlular onunla ağlar onunla güler. Evlerde bayanların sohbeti bile artık futbol olmuştur. Çay yok, fındık yok balık yok ama Trabzonspor var. Türkiye'de benim gibi çok teknik adam Trabzonspor'un yüzünden antrenörlük yapmaktadır. Trabzon'dan rakamlardan bahsetmek istiyorum. 83 kulüp var. 280 takım var.Profesyonel takım 7 adet var. Profesyonel oyuncu sayısı ise 470 , amatör 5 732 ,10 stadyum iki yüzme havuzu 618 antrenör var. 10 Adet kaleci antrenör var. 34 teknik adam. Eğitim fakültesinde 200 öğrenci okuyor. 9 tenis kortu var bunların ikisi Özkan Sümer'e aittir. Hakemlerimizde bir o kadardır. 6 yerel tv 6 yerel gazete var. 195 gazeteci arkadaşımız var. 4 internet sitesi var. 50 yakın gazeteci spor yazmaktadır. 340 adet Trabzonspor derneği var. Sadece kıbrıs ta 6 tane Trabzonspor derneği var. Beş oyuncumuz yurt dışında oynuyor. Gökdeniz, Fatih,Tugay, Nihat ve Ersen Martin .. Çok sayıda kulüp başkanı Trabzonludur. 2011 oyunları ile Trabzon'a 38 daha tesis kazandırılacak. Bir türk genci olarak şehrimle gurur duyuyorum. Yapılanların aynısını başka illere de yapılmasını isterim. Tabi bunun için talebiniz olmalı. Odunu kesen iki defa ısınır.Trabzon da bunu yapıyor. Türkiye'de iki şehir şampiyon olmuştur. Trabzon ve İstanbul.. Ama dört takım şampiyon olmuştur. Bugün bu ülkede 70 milyon insan var. Milli takımda ABD, İtalyan diyetisyenler görev yapmaktadır. Hani bizim insanımız. Bu ülkede yetişmiş insan yok mu. Eğitimci yok mu. Para endüstriyel futbola hükmeder hale geldi.FİFA ve UEFA da bu güçlere yardım ediyor. Kendi güçleri var .İstediklerini şampiyon yapabilecekleri güçleri var.Trabzonspor en zararlı halka arz olan kulüptür.Fenerbahçe 9 yabancı ile oynuyor. Galatasaray en az yabancı ile oynadı.Galatasaray kadrosunun tamamına yakını alt yapıdan ve küme düşen takımlardan gelen oyuncu ile şampiyon oldu. Galatasaray lobisi ile şampiyon oldu. Takımı ile değil. Trabzonspor'da bunu yapmalı”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor