Bulak'tan şampiyonluk reçetesi

Trabzonspor eski teknik direktörü Giray Bulak dün akşam Kuzey TV'de yayınlanan ve Sadi Karakaş'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra programına telefonla katılarak önemli açıklamalar yaptı. Bulak, Trabzonspor'un şampiyonluğa oynayacak kadroya sahip olduğunu b

Bulak'tan şampiyonluk reçetesi

Trabzonspor eski teknik direktörü Giray Bulak dün akşam Kuzey TV'de yayınlanan ve Sadi Karakaş'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra programına telefonla katılarak önemli açıklamalar yaptı.

 

Bulak, Trabzonspor'un şampiyonluğa oynayacak kadroya sahip olduğunu belirterek “ Geçtiğimiz sezon ligi Beşiktaş önde bitirdi. Beşiktaş hocasını zamanında değiştirdi. Mustafa Denizli'yi göreve getirdi. Sessiz, basından uzak, gündemde olmadan, sakin ve kararlı bir biçimde ligi zirvede bitirdi.Trabzonspor dalgalanma yaşadığı dönemde Beşiktaş'ın yaptığı aynı operasyonu yapsaydı , geçen sezon şampiyon olurdu. Denizli ve Konya'ya karşı Avni Aker'de alının mağlubiyetler maalesef bunu engelledi"

 

ŞAMPİYON OLABİLİRİZ
Bulak, kendisinin Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu her söylediğinde eleştiri aldığını da sözlerine ekleyerek” Ne acıdır ki ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum dediğimde bak hala aklı Trabzonspor'da falan şeklinde eleştiriliyorum. Ben Trabzonluyum. Trabzonspor'da da oynadım ve antrenörlük yaptım. Üç İstanbul takımından birini mi tutuyorum demem gerekli. Bunu der gider ekmeğimi de oralarda arardım. Ama bunu yapmam. Ben Trabzonsporlu ve Trabzonluyum. Bakın bu takım bu sezonda şampiyon olabilir. Her takım dalgalanma yaşıyor.Trabzon yaşadıysa İstanbul takımları da yaşayacak.Aradaki puan farkı kapanmayacak gibide değil. Bakın BJK'nın altı puanı vardı, G.S ve F.Bahçe'de tüm maçların kazanmıştı. Şimdi arada 6 puan kaldı ve Beşiktaş bu iki takımı da geçerse kimse şaşırmasın"

 

BİRBİRİMİZE SARILALIM

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lige başlangıç performanslarının herkesi yanıtlığının da altını çizen Bulak “Sezon başında herkes Galatasaray ve F.Bahçe'nin diğer takımlara çok puan farkı atacağını söylüyordu. Bakın Galatasaray'da bir Arda bocaladı, Keita nın azcık performansı düştü ne hale geldiler.Fenerbahçe'de Aleks yoksa onlar da zor maç kazanıyor.Kaybettikleri maçlara bakın, hiç birinde Aleks oynamadı.

 

BARCELONAYI ÇALIŞTIMAK ZOR DEĞİL

 

Bakın  Rijkaard sezon başında Galatasaray'a geldiğinde fazla abartıldı. Maalesef yandaş medya hem İstanbul takımlarının aldığı antrenörleri hem de futbolcuları çok uç noktalara taşıyor.Ben Rijkaard ilk geldiğinde de şunu söyledim,bu günde aynı fikirdeyim.”  Türk insanı Barcelona'yı çalıştırmanın çok zor olmadığını ,Rijkaard'ı görerek anlayacaktır.. Bizim sorunumuz birbirimize sarılmayışımız.Bunu yaparsak başarı neden gelmesin. Trabzonspor'un kaliteli bir kadrosu var. Bu kadro neden ligi zirvede bitirmesin. Yeter ki onlara huzurlu bir çalışma ortamı sağlansın.

 

BASINA DA GÖREV DÜŞÜYOR

Bulak, basının İstanbul takımları lehine çalıştığını da sözlerine ekleyerek, özellikle İstanbul medyasının yandaş basını sezon başında sıradan futbolcuları transfer eden İstanbul kulüplerinin transferlerini şişi rdi durdu.Trabzon'da ise özellikle yerel basın her şeyi yazdı.  Biraz daha toleranslı olmalı. Hepimiz ne için varız.Trabzonspor'un başarısı için o zaman azıcık toleranslı olabiliriz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor