Bulak'tan Hakeme Eleştiri

Giray Bulak 2-2 berabere biten Vestel Manisaspor-Galatasaray maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada 4 gol olduğunu hatırlatarak, ''Maç her iki takıma da döndü. Ancak özellikle ilk golden sonra maçın bize dönmesini isterdim'' dedi.Ken

Bulak'tan Hakeme Eleştiri


Giray Bulak 2-2 berabere biten Vestel Manisaspor-Galatasaray maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada 4 gol olduğunu hatırlatarak, ''Maç her iki takıma da döndü. Ancak özellikle ilk golden sonra maçın bize dönmesini isterdim'' dedi.

Kendilerinin gol atabilecek pozisyonlar yakaladığını ifade eden Bulak, Galatasaray'ın oyun içinde ustaca fauller yaptığını ve ustaca penaltı kazandığını belirtti. Bulak, Türkiye'de en çok gol atan futbolcu olan Hakan Şükür'ü tebrik etti.

Giray Bulak Dvornik'in Hakan Şükür'e müdahalesinin penaltı olmadığını söylerken, "İşin doğrusu penaltıya çok takıldım. Abitoğlu kardeşim gibi sevdiğim bir hakem. Nasıl verdi penaltıyı bilmiyorum" diye konuştu.

Kendileri için ilginç olanın geçen sezon son 9 maçta 4 gol yemelerine rağmen bu sezon 4 maçta 9 gol yemeleri olduğunu söyleyen Bulak, geçen yıl bu kadar gol atamadıklarını bu sezon çok gol atıp çok gol yediklerini ifade etti.

Bulak, Vestel'in sponsorluktan çekilme söylentilerinin basında yer almasının herkesi etkilediğini belirterek, ''Selçuk'un atılma pozisyonundan önce faul verilmiş olsaydı, ikinci sarı kart olmayacak, belki eksik oynadığımız son 10 dakika içinde maçı kazanmış olacaktık. Hakem Selçuk'u koruyabilirdi'' diye konuştu.

Galatasaray'ın Hakan Balta'yla ilgili transfer teklifinin doğru olduğunu belirten Bulak, sözlerini şöyle tamamladı: ''Oyuncularımın transfer teklifi alması beni memnun eder. Biz de Hakan Balta karşılığında Özgürcan, Necati ve Ferhat'ı istedik. Bu kiralık olabilir, futbolcu takası olabilir veya üste para şeklinde de olabilir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler