Bulak: Tek çare kazanmak

Bulak, takımın her geçen gün performansının arttığını belirterek, bazı dinamikleri harekete geçirdiklerinde özlenen Konyaspor'un ortaya çıkacağını kaydetti. Bu hafta zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Bulak, ''İyi oynayıp kazanmak istiyoruz. İşimizin

Bulak: Tek çare kazanmak
Bulak, takımın her geçen gün performansının arttığını belirterek, bazı dinamikleri harekete geçirdiklerinde özlenen Konyaspor'un ortaya çıkacağını kaydetti.

Bu hafta zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Bulak, ''İyi oynayıp kazanmak istiyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Rakibin son haftalarda kazanmak için çıkışları oluyor. Biz de bunu engellemek ve kendimize ligde yeni bir yer bulmak istiyoruz. Ümit ediyorum iyi oynayıp kazanacağız'' dedi.

Bulak, Kocaelispor'un ligin en fazla gol yiyen takımlarından biri olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

''Çok gol yiyen, ancak hücum bölgesi rakipleri ciddi anlamda sıkıntıya sokan bir takıma karşı oynayacağız. Onun için Kocaelispor'un aldığı puanlarla veya yediği gollerle orantılı bir pozisyonu yok. Bu nedenle savaşarak, iyi mücadele ederek ve akıllı oynayarak iyi sonuçla döneriz diye düşünüyorum. Biz son maçlarda kazanamadık ancak ciddi ekiplerle oynadık. Her geçen gün önemli bir takım olma yolunda ilerliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor