Bulak: Lincoln'e Önlem Alacağız

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Lincoln'ün özel bir oyuncu olduğunu belirterek, özel oyunculara özel önlem almak gerektiğini, belki bu yönde bir çalışmalarının olacağını ifade etti.Bulak, hafta sonu Galatasaray ile yapacakları karşılaşması

Bulak: Lincoln'e Önlem Alacağız

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Lincoln'ün özel bir oyuncu olduğunu belirterek, özel oyunculara özel önlem almak gerektiğini, belki bu yönde bir çalışmalarının olacağını ifade etti.

Bulak, hafta sonu Galatasaray ile yapacakları karşılaşması öncesi Tarık Almış Vestel Manisaspor Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ligde kolay karşılaşma olmadığını belirten Bulak, ligde gücün çok ön plana çıktığını, onun için karşılaşmasının zor geçeceğini söyledi.

Bütün karşılaşmalara kazanma arzusuyla çıktıklarının altını çizen Bulak, Galatasaray'ın ilk 3 maçını kazanmasının önemli olduğunu, ancak bundan korkmadıklarını kaydetti.

Teknik direktör Bulak, basın mensuplarının Galatasaraylı futbolcu Lincoln ile ilgili bir sorusuna şöyle yanıt verdi:
''Özel bir oyuncu. Tabi ki özel oyunculara özel önlem almak gerekiyor. Belki bu yönde bir çalışmamız olacak. Yarın akşam da Galatasaray'ın oynayacak olduğu maçı izleyip ona göre de tedbirlerimiz almaya çalışacağız. Daha önce ki maçlarını takip ettik ona göre bir programımız var. Yarın akşam ki maçı görüp daha farklı bir oyun anlayışı sergileyebiliriz.''

Geçtiğimiz hafta Denizlispor maçında cezası nedeniyle tribünde olan Bulak, kulübede olması durumunda bu karşılaşmadan puan veya puanlarla dönebileceklerini ifade etti. Yardımcı antrenörlerine bir sözü olmadığını belirten Bulak, futbolcuların sahada ''şef''lerini görmek istediğini belirtti. Borbiconi'nin sakat olduğu için değil kötü oynadığı için oyundan alındığını söyleyen Bulak, Yusuf'u marke etme görevini yerine getiremeyen Borbiconi'nin oyundan aldığını açıkladı.

VESTEL MANİSASPORLU FUTBOLCULAR
Vestel Manissapor oyuncusu Şener Aşkaroğlu ise zorlu Galatasaray maçı ile ilgili olarak sezona iyi başlayamadıklarını, Denizli maçının telafisini Galatasaray maçıyla yapacaklarını ifade etti. Aşkaroğlu, Galatasaray'ı yenecek güçte olduklarını, ilk golünü atıp galibiyet almak istediklerini söyledi. Geçtiğimiz sezon Sakarya maçında çıkan olaylardan dolayı önce 12 maça indirilen ve cezası son bulan kaleci Bülent Ataman, cezasının bittiğini, Giray Bulak'ın görev vermesi halinde görevini yerine getireceğini ifade etti. Ataman, Galatasaray'ın iyi bir takım kurduğunu, enteresan bir gol yememeleri ve ilk yarıyı önde veya berabere bitirmeleri durumunda galibiyete ulaşacaklarını söyledi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor