Bulak, "Bizler tek kanatlı melekleriz"

Eski teknik direktör Bulak İlginç tespitlerde bulundu.Trabzonspor eski Teknik Direktörü Giray Bulak artık sadece iç dinamiklerinin harekete geçirilmesinin yeterli olmadığının altını çizerek, "dış dinamiklerde harakete geçirmeli ve dış destek alması lazım.

Bulak, "Bizler tek kanatlı melekleriz"

Eski teknik direktör Bulak İlginç tespitlerde bulundu.

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Giray Bulak artık sadece iç dinamiklerinin harekete geçirilmesinin yeterli olmadığının altını çizerek, "dış dinamiklerde harakete geçirmeli ve dış destek alması lazım. Bu Türkiye ve Türkiye'nin dışındaki desteklerdir. Bunlar olduğu an Trabzonspor yine eski Trabzonspor olabilir. yoksa bugün lokal insanların yönetebileceği Trabzonspor artık yok" dedi.

Bulak, "Güzel bir söz vardır bizler tek kanatrlı melekleriz birbirimize, tutunup uçmamız lazım diye. Trabzon ve Trabzonlu'nun başka dostu olmadığı için bizim birbirimizi dost görüp birbirimize tutunup Trabzonspor'u yükseltmemiz gerekiyor." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor