Bucaspor Aydınspor

Bucaspor Aydınspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar Türkiye Kupası 2. Hafta karşılaşmalarında Bucaspor sahasında Aydınspor ile karşılaşacak. Yeni Buca  Stadı’nda oynanacak maçı hakem Şevket Şimşek  yönetecek onun yard

Bucaspor Aydınspor

Bucaspor Aydınspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Türkiye Kupası 2. Hafta karşılaşmalarında Bucaspor sahasında Aydınspor ile karşılaşacak. Yeni Buca  Stadı’nda oynanacak maçı hakem Şevket Şimşek  yönetecek onun yardımcılıklarını ise Yakup Yılmaz ve Görkem Kargıage yapacak. Saat 16.00’da başlayacak maçı A Spor canlı yayınlayacak.

bucaspor-aydinspor.jpg

Karşılşma öncesinde D grubunda bulunan Bucaspor puansız son sırada yer alırken Aydınspor 3 puanla 2. Sırada bulunuyor. Aynı gruptaki diğer takımlardan Rizespor 4 puanla 1., Mersin İdmanyurdu ise 1 puanla 3. Sırada bulunuyor.

Bucaspor ile Aydınspor daha önce toplam 3 kez karşılaştı . Bu karşılaşmalarda Bucaspor rakibini 2 kez yenerek üstünlük kurarken 1 maç berabere sonlandı. Bucaspor ev sahipliğinde oynanan 1maçta ev sahibi galip gelmeyi bildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor