Buca Trabzon maçına nasıl çıkacak

Trabzonspor karşısına gençlerle takviyeli bir kadro ile çıkması beklenen Bucaspor Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, bunu ilk kez yapmayacağını belirtti. İki hafta önceki Fenerbahçe maçında 4 tane 1991 doğumlu genç futbolcu oynattığını söyleyen Karafırt

Buca Trabzon maçına nasıl çıkacak

Trabzonspor karşısına gençlerle takviyeli bir kadro ile çıkması beklenen Bucaspor Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, bunu ilk kez yapmayacağını belirtti.

 

İki hafta önceki Fenerbahçe maçında 4 tane 1991 doğumlu genç futbolcu oynattığını söyleyen Karafırtınalar, bir bardak suda fırtına koparıldığını ifade etti.

 

Karafırtınalar, Trabzonspor maçında 1992 doğumlu 8 oyuncusuna şans tanıyacağı yönündeki sözlerine tepki gösterilmesi nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, ligdeki şampiyonluk mücadelesinin kendilerini ilgilendirmediğini bildirdi.

 

Kimseye ayrıcalık yapmalarının söz konusu olmayacağını kaydeden Karafırtınalar, ''Benim için ha Fenerbahçe şampiyon olmuş ha Trabzonspor, hiç fark etmez. Beni ilgilendiren tek şey sorumlu olduğum takımımın sahadaki başarısıdır'' şeklinde görüşünü ifade etti.

 

"FENER MAÇINDA 4, ANTALYA MAÇINDA 7 GENÇ OYNATTIM"

Karafırtınalar, galibiyeti kaçırdıkları Medical Park Antalyaspor maçında 1991 ve 1992 doğumlu 7 oyuncuyla mücadele ettiklerini belirterek, şöyle devam etti: ''Medical Park Antalyaspor maçında Ömer, Kamil, Civar, Mehmet, Samet, Ali ve Torric Jebrin sahadaydı. İki hafta önce 3-1 öne geçtiğimiz Fenerbahçe maçında da 1991 doğumlu 4 oyuncu oynadı. Savunmadaki kart cezalıları nedeniyle bu hafta zorunlu olarak A2 takımımızdan Mustafa'yı kadroya aldım. Bir bardak suda kopartılan fırtına budur. Gerçekler böyle iken kimse Bucaspor'un adını kullanarak başarısızlığına kılıf aramasın. Bizim onurumuzu, gururumuzu zedelemesin.''

 

YAYKIRAN: "EN GÜÇLÜ KADROYLA ÇIKACAĞIZ"

Kulüp basın sözcüsü Timur Yaykıran ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Bucaspor'un Trabzonspor maçını hafife alarak, genç bir kadro ile sahaya çıkacağı iddiasının doğru olmadığını belirterek, şunları kaydetti: ''Bucaspor'un gelecek stratejisinde gençlerimizin çok önemli bir yeri bulunmaktadır ve takımımız içinde genç oyuncularımıza şans vermek değişmez siyasetimizdir.

 

Takımımız, Trabzonspor maçına en güçlü kadrosu ile çıkacak ve güçlü rakibine karşı maçın sonuna kadar onurlu bir mücadele verecektir. Kimse öküz altında buzağı aramasın. Pazar günü sahada tüm Buca ve İzmir'in gurur duyacağı bir mücadeleyi sahaya yansıtacağımıza söz veriyoruz. Tüm İzmirli hemşehrilerimizin de bizlere destek olmaları için pazar günkü maçta tribünlerde olmalarını diliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler