Bu Türk'ün yaptığını ne Messi ne Ronaldo!

Topukla top sektirme ve ip atlayarak kafada top sektirme dallarında dünya rekoru kırarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran top cambazı Sinan Öztürk (31) belgelerine kavuştu.Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiğini gösteren belgeleri önceki gü

Bu Türk'ün yaptığını ne Messi ne Ronaldo!

Topukla top sektirme ve ip atlayarak kafada top sektirme dallarında dünya rekoru kırarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran top cambazı Sinan Öztürk (31) belgelerine kavuştu.

Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiğini gösteren belgeleri önceki gün posta yoluyla alan Sinan Öztürk çok mutlu olduğunu söyledi.

HEDEFİNDE BEŞ REKOR DAHA VAR

Çalışmalarına devam ettiğini anlatan Öztürk, "Hedefimde 5 dünya rekoru daha var. Bunu da en kısa zamanda başaracağım. Rekorlar kitabına en çok rekor kıran Türk olarak girmek istiyorum" dedi.

SCHALKE 04 TAKIMININ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK

Rekorlar kitabına girdikten sonra kısmetinin açıldığını, başta Almanya'nın en büyük takımlarından birisi FC Schalke 04 olmak üzere takım ve firmalarla sponsorluk anlaşması yaptığını söyleyen Sinan Öztürk, "Schalke ile anlaşma yaptım. Bundan sonra bu takımın önemli organizasyonlarında sahneye çıkıp gösteri yapacağım. İlk gösterim 100 bin dolayında kişinin katılacağı Schalke Günü'nde olacak" diye konuştu

MESSİ VE RONALDO YAPAMAZ 

Top cambazlığını 2008 yılından beri yaptığını, bu sporun çok sabır ve çalışma istediğini vurgulayan Öztürk, "Benim topla yaptığım birçok hareketi şu anda dünyanın en iyi futbolcuları olan Messi ve Cristiano Ronaldo bile yapamaz. Bu spor dışarıdan göründüğü gibi kolay değil. Hele hele rekorlar kitabına girmek hiç kolay değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler