Bu Trabzonspor'a ne dersiniz?

 2010-2011 sezonunu hiç hak etmediği şekilde lig ikincisi olarak tamamlayan Trabzonspor’da hedef  önemli futbolculara imza attırarak Türkiye’de de Transfere Trabzonspor imzası atmak.Trabzonspor Şampiyonlar ligi ve 2011-2012 sezonuna iddialı girmek için Av

Bu Trabzonspor'a ne dersiniz?

 2010-2011 sezonunu hiç hak etmediği şekilde lig ikincisi olarak tamamlayan Trabzonspor’da hedef  önemli futbolculara imza attırarak Türkiye’de de Transfere Trabzonspor imzası atmak.

Trabzonspor Şampiyonlar ligi ve 2011-2012 sezonuna iddialı girmek için Avrupa  çapında 4 yabancı ismi kadrosuna katmak çabası verirken, Türkiye’den de 4 yerli isimle flört ediyor.

Bordo-Mavililer Kadrosundan kaybettiği  Selçuk,Egemen, Cale, Yattara  gibi isimlerin yerlerine bunlardan daha kaliteli isimler katmak için tüm fedakarlığı yaparken imzalar an meselasi.

Trabzonspor’da hedefler büyük:

Geçen 3 yılda kurduğu kadrosuyla Türkiye Kupası, Süper Kupa kazanmanın ardından Ligi son maçta averajla 2.tamamlayan Trabzonspor’da bu yıl hedef Şampiyonlar Ligi’nde başarı ve Süper Lig şampiyonluğu.

Bu hedefler doğrultusunda transfer çalışmalarını devam ettiren Bordo-Mavili yönetim Avrupa’nın 4 önemli ismiyle flört ederken, flört edilen isimlerin hepsi Trabzonspor’a gelmek için can atıyor. Trabzonspor’a transferlerinin gerçekleşmesi için kendi kulüpleriyle ilişkilerini bozan bu isimlerin Trabzonspor’u tercih etmeleri memnunlukla karşılanıyor.

Haber yayına hazırlandığı saatlerde Başkan Sadri Şener İspanya’da ki görüşmelerini sürdürürken Zokora ve Sevilla kulübü başkanı ile bu transferi bitirmeye çalışıyor.. Zokora’nın alternatifi ise Getafe takımından Boateng. Bu iki futbolcudan birisinin transferi büyük ihtimalle gerçekleşecek olup böylece Trabzonspor uzun yıllardır aradığı, müdafaaya dönük ön libero ihtiyacını da çözmüş olacak.

Bordo-Mavililer Fuchs ile de büyük oranda anlaşırken bu futbolcunun mevkii sol bek.

Orta sahanın her bölgesinde oynayan Polonyalı Adrian Mierzejewski ‘de Trabzonspor’un görüşüp büyük oranda anlaştığı başka bir futbolcu.

Ve Alman Milli Takımı’nın Golcüsü :

Trabzonspor gol sorununu Alman Milli takımının Golcüsü Miroslav Klose ile çözmek için uğraş veriyor. Trabzonspor’a gelmek isteyen 32 yaşındaki santrafor Bayern Münih’de oynuyor ve pazarlıklar son aşamada.

Kadrosuna Avrupa çapında  bu 4 yabancı futbolcuyu katmak için uğraş veren Trabzonspor’da imzaların an meselesi olduğu haber61.net spor servisi tarafından öğrenilirken, Türkiye’den de 4 önemli isimle imzalar her an atılabilir.

İşte Türkiye’de ki 4 isim:

Turgay Bahadır, Barış Özbek, Uğur İnceman, ve Alper Potuk.

Bilindiği gibi Trabzonspor Bursaspor’dan Eren Albayrak ve Bucaspor’dan Sercan Kaya ile de görüşerek anlaşmıştı.

İşte yeni Trabzonspor için hedeftekiler:

Miroslav Klose : Polonya asıllı Alman. 32 yaşında. Santrafor.  Bayern Munich’de oynuyor.

Christian Fuchs:  Avusturyalı. 25 yaşında. Solbek . Mainz 05’de oynuyor.

Didier Zokora: Fildişi sahili. 30 yaşında Orta saha. Sevilla’da oynuyor.

Derek Boateng: Ganalı. 28 yaşında. Orta saha. Getafe’de oynuyor. (Zakaro olmazsa)

Adrian Mierzejewski: Polonyalı. 24 yaşında. Orta saha. Warşova’da oynuyor.

 

Alper Potuk: Eskişehirspor’da oynuyor.20 yaşında . Orta saha

Turgay Bahadır: Bursaspor’da oynuyor. 27 yaşında. Forvet.

Uğur İnceman: Antalyaspor’da oynuyor. 30 yaşında. Orta saha

Barış Özbek: Galatasaray’da oynuyor. 24 yaşında. Orta saha ve sağ kenarda oynuyor.

Eren Albayrak: Bursaspor. 20 yaşında. Sol kenar oyuncusu.

Sercan Kaya: Bucaspor. 23 yaşında. Orta saha.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor