Bu takımı kupada görün!

Ligde zirve yapan Bordo-Mavililer, Fortis Türkiye Kupası'na da iddialı başlıyor Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe maçında Trabzonspor, bu akşam Kardemir Karabükspor Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma

Bu takımı kupada görün!
Ligde zirve yapan Bordo-Mavililer, Fortis Türkiye Kupası'na da iddialı başlıyor

Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe maçında Trabzonspor, bu akşam Kardemir Karabükspor Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma iki takımı 10 yıl aradan sonra ilk kez karşı karşıya getirecek. İki takım arasında daha önce oynanan 8 maçtan 5'ni Trabzonspor kazandı. Bordo-Mavililer 1 yenilgi alırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Turkcell Süper Lig'de 4. haftayı yenilgisiz olarak geride bırakan Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda da yoluna devem etmek, Karabükspor'u mağlup edip, grupları da geçerek, önce çeyrek final, sonra yarı final ve son olarak da final oynayıp, şampiyonluğu hedefliyor. Tek maç üzerinde oynanacak olan karşılaşmada bir kazaya uğramak istemeyen Bordo-Mavililer, yine de ligde fazla şans veremediği oyuncularından bir kısmını sahaya sürecek. Bu maçta Ersun Yanal'ın kalede Onur'a görev vermesi bekleniyor. Giray, Ceyhun, Barış ve İsaac'ın da karşılaşmaya ilk 11'de başlayacağı dile getirildi.

KADROLAR

TRABZONSPOR:
Onur – Tayfun, (Ferhat), Giray, Song, Cale - Serkan, Selçuk, Ceyhun, Barış - Isaac, Umut Bulut (Ergin)

KARABÜKSPOR:
Kazım -Tayfun, Bülent, Aydın, Murat-Enis, Metin, Hakan, Taylan- Abdullah, Mahmut

STAT: H. Avni Aker
HAKEM: Suat Aslanboğa
SAAT: 20.00
YAYIN: Yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor