"Bu takıma final yakışır"

EURO 2008'de attığı gollerle kendini kanıtlayan ve Türk halkının gönlünde taht kuran Semih, "Bu yol finale kadar gitmeli. Dünya üçüncülüğünden sonra, Avrupa üçüncülüğü sıfatını almayı da başardık. Bundan sonra Türkiye'ye 2010 Dünya Kupası'nda final oynama

"Bu takıma final yakışır"
EURO 2008'de attığı gollerle kendini kanıtlayan ve Türk halkının gönlünde taht kuran Semih, "Bu yol finale kadar gitmeli. Dünya üçüncülüğünden sonra, Avrupa üçüncülüğü sıfatını almayı da başardık. Bundan sonra Türkiye'ye 2010 Dünya Kupası'nda final oynamak yakışır. Daha altında bir başarı bizi tatmin etmeyecektir" şeklinde konuştu.

Ermenistan'ı yenerek iyi bir başlangıç yaptıklarını ve bunun öneminin büyük olduğunu belirten Semih, "Bu galibiyet bize moral verdi. Gol atmış olmam da benim adıma ayrı bir sevinç. Şimdi önümüzde Belçika maçı var ve bu kez evimizde oynayacağız, Taraftarımızın desteğiyle o maçtan da istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi.

EKSİKLERİMİ KAPATACAĞIM

Emre Belözoğlu ise Türk Milli Takımı'nın yükselişinin devam edeceğini belirterek, "Bundan sonra önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Elemeleri rahat geçip 2010'da Güney Afrika'daki yerimizi alacağız" ifadesini kullandı. Sakatlıktan yeni çıktığını da vurgulayan Emre, "Eksiklerim var. Onları kapatmaya çalışıyorum. Belçika maçında daha iyi bir Emre sahada olacak. Bunu herkes bilsin" dedi. Kaleci Volkan da Türkiye açısından çok önemli bir maçı kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor