Bu şehir o günü unutmadı Hikmet Karaman

Süper Lig’de Trabzonspor’un yarınki rakibi Kayserispor. Sarı kırmızılarının teknik direktörü ise Hikmet Karaman...

Bu şehir o günü unutmadı Hikmet Karaman

Süper Lig’in 27. Haftasında Trabzonspor sahasında yarın Kayserispor’u ağırlayacak.

Bordo mavililerin rakibi Kayserispor’un teknik direktörlüğünü Trabzonsporlu taraftarların unutmadığı isimlerden Hikmet Karaman üstleniyor.

Karaman maç öncesinde yaptığı açıklamalarda sezonun ilk yarısında aldıkları mağlubiyetin rövanşını Trabzonspor’dan almak istediklerini belirtip bordo mavililere saygı duyduğunu dile getirse de  sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarlar kendisine geçmişi hatırlatarak tepki gösterdi. Taraftarlar Karaman'ın sözlerini samimiyetsiz bulduklarını ifade ederek kendi sözlerini ona hatırlattı: "Bu şehir o günü unutmadı Hikmet Karaman!"

Hatırlanacağı üzere, Karaman 2016-17 sezonunda Rizespor’un başındayken başarısızlığının sonucunda takımını küme düşürmesinin faturasını Trabzonspor’a çıkartarak “ Bu şehir bugünü unutmaz” diyerek Rizespor ve Trabzonspor’un arasının açılmasına da sebep olmuştu.

Trabzonspor’un Bursaspor’a yenildiği için küme düştüklerini iddia ederek hedef saptıran Karaman, “Bursaspor ve Kayserispor. Trabzonspor'u Trabzon'da yendiler. Bugünü, bu şehir unutmaz. Bunu parantez içinde söyleyeyim” demişti.

Bu söylemler Trabzonspor taraftarının da sert tepkisini çekmişti. Ancak bordo mavili taraftarların Karaman’a olan tepkisi bununla da sınırlı değil. 

Karaman’ın adının 2011 şike sürecinde geçmesi ,21 Şubat 2011'de oynanan Manisa - Trabzonspor maçında teşvik suçundan yargılanması da tepkilerin doğmasında etkili olmuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor